🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bu yoruma hala gülüyorum 😂
27" QHD ROG Strix geldi 1 adet 180 hz 8806ya denk geliyor, örgüte katılmak isteyenler değerlendirebilir :ROFLMAO:
link atmıyorum botlar çekmesin diye.
8806 TL'ye alınmaz çok daha iyi alternatifler var botçular çekiyorsa kodlarına bir baksınlar :kekw: . Rog kalitesine yakışmayan bir ürün kullanıyorum ben de

S24 fe alsam tamam benim iş. Bide aula çektim 2k ya başka eksiğim yok şükür :)
Mesaj atanların;
%25 al satçı
%10 botçu
%25 bu konu niye bu kadar etkileşim aldıcı
%25 tüh alamadık kaçırdık ekibi fikir veren alan agalar
%5 gerçekten ihtiyacı olup takip eden agalar
%10 indirim takipçileri

8806 TL'ye alınmaz çok daha iyi alternatifler var botçular çekiyorsa kodlarına bir baksınlar :kekw: . Rog kalitesine yakışmayan bir ürün kullanıyorum ben de
Konuyu açtığınız için kendi adıma teşekkür ederim hocam, ben bugün dahil oldum ama şansıma bir tane g274qf e2 düştü ondan çektim 7000e orkunjj hocamın listesinde gördüğüm için. sahibindende 2.el fiyatına görünüyor, tavsiye eder misiniz?

@talisca1903 bilmiyorum hocam botlar çekiyor hemen vs. diye bir yorum okumuştum o yüzden bu şekilde attım bir de telegram grubu varmış onun linkini atabilecek kimse var mıdır?

bir de bu %10 indirim eskiden %20 miydi?

Konuyu açtığınız için kendi adıma teşekkür ederim hocam, ben bugün dahil oldum ama şansıma bir tane g274qf e2 düştü ondan çektim 7000e orkunjj hocamın listesinde gördüğüm için. sahibindende 2.el fiyatına görünüyor, tavsiye eder misiniz?

@talisca1903 bilmiyorum hocam botlar çekiyor hemen vs. diye bir yorum okumuştum o yüzden bu şekilde attım bir de telegram grubu varmış onun linkini atabilecek kimse var mıdır?

bir de bu %10 indirim eskiden %20 miydi?
evet %20 vardı

Ben 274qpf E2yi 6 veya 7k mı neydi o fiyatta hatırlıyorum %20 ile.
ilk gün 4700 dü ama pikselli bilgisi vardı. Geldi sadece piksel yoktu sağ altta piksel çiziği vardı belirtip iade ettim ben. Pikselsiz yazanı 5700 e gitti
İndirimler yüzünden fiyat algımız bozuldu alsında iyi fiyat olana bile daha ucuza gelir mi diye bakar olduk

2800 e dav3 pro almıştım 2 tane ikisi de aynı temizlikte geldi birini direkt kutusuna koydum iadeye göndericem ihtiyacı olan varsa İstanbuldaysa direkt elden satabilirim

ilk gün 4700 dü ama pikselli bilgisi vardı. Geldi sadece piksel yoktu sağ altta piksel çiziği vardı belirtip iade ettim ben. Pikselsiz yazanı 5700 e gitti
İndirimler yüzünden fiyat algımız bozuldu alsında iyi fiyat olana bile daha ucuza gelir mi diye bakar olduk
O kadar bilgi karmaşası var ki dediğiniz gibi hangisi indirimli belli değil. 2 hafta önce 1800e aula 75i alacaktım ikinci elini. Dün 2k ya aldım. Geçen haftanın indirimleri daha güzeldi hemde %20 vardı. Acısını şimdi çıkarıyor amazon belli ki :)

aldığım dav3 proları iade edicem 8k destekliyo sanıyodum bir de shape'i elime çok büyük geldi..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,288
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri