🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Dostlar depodan 2. El kulak içi kablosuz kulaklık alınır mı sıfır cihazlara mı yöneleyim

acil değilse ya depo indiriminden yakalamanı ya da kasım ayı indirimlerini beklemeni tavsiye ederim
eğer acilse philipsin bir modeli vardı 260 hz 2k 9999 TL o gayet iyi bir model
Aciliyeti yok depodan bir adet qpx aldım 3 4 tane ölü pixel vardı iade ettim. kasım ayında alsam diyorum ama model kesinleştiremedim. Bide bu aralar AOC nin modeli var 10600 TL idi sanırım onun hakkında yorumunuz nedir?

Aciliyeti yok depodan bir adet qpx aldım 3 4 tane ölü pixel vardı iade ettim. kasım ayında alsam diyorum ama model kesinleştiremedim. Bide bu aralar AOC nin modeli var 10600 TL idi sanırım onun hakkında yorumunuz nedir?
incelemedim açıkçası onu

Ne kadar diyorsun fiyata :)

Hocam şu an satamam çünkü navigasyonu sorunlu olduğunu düşünüyorum. Tüm her şeyi denedim, format da attım beni 1km çapında sağda solda gösteriyor, yanımda samsung telefon varsa sorunsuz çalışıyor ama bu problem var servise gidemedim bir türlü 😀

1760715289647.webp

eh işte

Ayırdığım bütçe o değil malesef. Smart özelliği olduğu için fiyatı artıyor. Ben biraz daha uygun bir model arıyorum 7 8 civarı denk gelirse daha da uygun olabilir. M7 Smart monitör var zaten Ps5 için onu kullanıyorumAlıntıyı görüntüle

Ben fiyat avantajına göre ölü piksele okeyim. Yarı fiyatına aldığım 1-2 ölü pikselli monitörü kullanabilirim rahatsız olmam. Ama piksel çiziği olursa iade direkt. Şansa kalıyor gerisi.
Hocam gördüğüm kadarıyla %50 lilik bir fiyat avantajı yoktu ya. ayrıca ölü pikseller bildiğim kadarıyla artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri