sansi salvo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
Dostlar depodan 2. El kulak içi kablosuz kulaklık alınır mı sıfır cihazlara mı yöneleyim
Aciliyeti yok depodan bir adet qpx aldım 3 4 tane ölü pixel vardı iade ettim. kasım ayında alsam diyorum ama model kesinleştiremedim. Bide bu aralar AOC nin modeli var 10600 TL idi sanırım onun hakkında yorumunuz nedir?acil değilse ya depo indiriminden yakalamanı ya da kasım ayı indirimlerini beklemeni tavsiye ederim
eğer acilse philipsin bir modeli vardı 260 hz 2k 9999 TL o gayet iyi bir model
incelemedim açıkçası onuAciliyeti yok depodan bir adet qpx aldım 3 4 tane ölü pixel vardı iade ettim. kasım ayında alsam diyorum ama model kesinleştiremedim. Bide bu aralar AOC nin modeli var 10600 TL idi sanırım onun hakkında yorumunuz nedir?
Anladım model olarak şunların fiyatını takip et diyebileceğiniz model var mı aklınızda?incelemedim açıkçası onu
Ne kadar diyorsun fiyata![]()
qpx
Hocam gördüğüm kadarıyla %50 lilik bir fiyat avantajı yoktu ya. ayrıca ölü pikseller bildiğim kadarıyla artıyorAyırdığım bütçe o değil malesef. Smart özelliği olduğu için fiyatı artıyor. Ben biraz daha uygun bir model arıyorum 7 8 civarı denk gelirse daha da uygun olabilir. M7 Smart monitör var zaten Ps5 için onu kullanıyorumAlıntıyı görüntüle
Ben fiyat avantajına göre ölü piksele okeyim. Yarı fiyatına aldığım 1-2 ölü pikselli monitörü kullanabilirim rahatsız olmam. Ama piksel çiziği olursa iade direkt. Şansa kalıyor gerisi.
43 inçinin sıfırını 7.5K'ya çekmiştik ne güzel
öğrenci indiriminde güzel avantajlar vardı kasımda tekrar başlar umarım43 inçinin sıfırını 7.5K'ya çekmiştik ne güzel![]()
incelemedim açıkçası onu