Far cry 6 aldım steamden fakat cd key istiyor.

Reaksiyon skoru
31
arkadaşlar aynısını far cry 5 te yaşadım bunun çözümünü bilen varmı silip tekrar yüklemiştim ama tekrar uğraşmak istemiyorum internetim yavaş. Bilgili birisi lütfen yardım etsin steamden aldım indirdim şimdi ubisoft connect cd key istiyor zaten steamde cd key yazmıyor.

buna bak

kanka cd anahtarları gözükse zaten yaparım gözükmüyor ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani orada gözükmüyor cd keyi başka bir yerde bulabiliryor muyum steam eposta ile gönderiyor mu?

hocam iade edebiliyorsan et çıkmıyorsa key yoksa steam e ulaş yardımcı olurlar

normalde steam ile girdiğinde cdkeyi otomatik girmesi lazım

Öncelikle Steam kütüphanesinde oyununa gelip sağ tıkla. Yönet/ CD anahtarları kısmından keyini kopyala. Daha sonra Ubisoftun kendi uygulamasını aç. Oradan da profil resmine tıklayıp 'key activation' ı seçtikten sonra anahtarını yapıştır. Bu şekilde oyununu oraya eklemiş olacaksın. Bende bir A.C oyunu ile epey uğraşmıştım. Oradan biliyorum. :)

Öncelikle Steam kütüphanesinde oyununa gelip sağ tıkla. Yönet/ CD anahtarları kısmından keyini kopyala. Daha sonra Ubisoftun kendi uygulamasını aç. Oradan da profil resmine tıklayıp 'key activation' ı seçtikten sonra anahtarını yapıştır. Bu şekilde oyununu oraya eklemiş olacaksın. Bende bir A.C oyunu ile epey uğraşmıştım. Oradan biliyorum. :)
hocam sorun da o zaten bende cd anahtarları yeri çıkmıyor zaten çıksa halledeceğim bildiğim kadarıyla ubisoftun görmesi lazım oyunun cd keyler ile çalışmayı bıraktılar diye biliyorum. Ama siz satın alınan oyunun cd keyini nereden bulacağımı biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

hocam sorun da o zaten bende cd anahtarları yeri çıkmıyor zaten çıksa halledeceğim bildiğim kadarıyla ubisoftun görmesi lazım oyunun cd keyler ile çalışmayı bıraktılar diye biliyorum. Ama siz satın alınan oyunun cd keyini nereden bulacağımı biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.
O zaman en iyisi steam desteğe yazmak 🤷‍♂️

ubisoftu steam e bağladın mı

Geri