Android Samsung Z Fold 7 Mi Yoksa S26Ultrayımı beklemek?

Evet ama 2026 da çıkan telefon amiral gemisi 5000 mah olup kalın olunca insanın alası gelmiyor ayrıca ultra serisinde hala sorun var Bluetooth açık olup bağlantı yapınca cihaz anormal ısınıyor benim arkadaşım s24u dan çok şikayetçi bu konuda
kalın değil? iphone prolardan daha ince

Arkadaşlar, Normalde Apple kullanıyordum ama Apple şu an fiyatlarından dolayı biraz fazla canımı sıkmaya başladı ve Samsung’a geçme kararı aldım ama aklım biraz karıştı. Samsung Z Fold 7 almayı ya da S26 Ultra’yı beklesem diye düşünüyorum, sizin önerileriniz neler acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden.
bence s26 ultra yı bekle o çıktığında karşılaştırma yapıp kafana yatanı alırsın şimdi z fold 7 alsan s26 ultra neden almadım bunu aldım diye söylenirsin en iyisi bekleyip görmek

Hocam veriler bunlar bana göre kalın diye bir ölçü birimi yok. Kullanıcı adınız ile fikirleriniz pek uyuşmuyor gibi :D
Ne alakası var ben Samsung kötü mü dedim tuğla gibi elde duruyor dedim ayrıca ben poco kullanıyorum

Ne alakası var ben Samsung kötü mü dedim tuğla gibi elde duruyor dedim ayrıca ben poco kullanıyorum
İddia ettiğiniz bir kalınlığı yok verilerde bunu kanıtlıyor. Amiral gemisi telefonların çoğundan ince kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,470
Üyeler
183,435
Son üye
MEVOLİ
Geri