Ürünü göndermeden mi?%20 iade veriyor para iadesi.
Ürünü tekrar iade etmek yerine kusurlu olan kısımları amazona görsel veya video şeklinde gösterip mi bu indirimi alıyorsunuz?%20 iade veriyor para iadesi.
Pro 2 var gözüküyor şuanda fakat 10bine denk geliyor o fiyatlara alınmaz benceBir daha airpods 4 anc veya pro 2/3 gelirse denk gelirseniz etiket atabilir misiniz
O bence de alınmaz yeni gelirse alıcam o paraya zorlasan sıfır bile bulunurPro 2 var gözüküyor şuanda fakat 10bine denk geliyor o fiyatlara alınmaz bence
Hayırlı olsjn kankam kovaladığım monitörü almışsın, kazasız belasız kullanSağdaki mönitörü dün Amazon depodan aldım 32 inç smart mönitör olarak sorunsuz olarak 7k ya falan geldi ortada oledg6 jelatinler üzerinde duruyor. Soldaki 2 k wiew sonicin eski mönitörü ufak tefek sorunları var ama konuyu paylaşan sebep olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Alıntıyı görüntüle
Sarı sitede araştırıp vakit ayırdıgın zaman bedavaya bile bulabiliyorsunO bence de alınmaz yeni gelirse alıcam o paraya zorlasan sıfır bile bulunur
Evet hocam.Ürünü göndermeden mi?
Teşekkürler hocam öğrenmiş oldum.Evet hocam.
Sağol hocam sıfırını 27 k veriyor n11 şuan 240 hz olan modeli amaHayırlı olsjn kankam kovaladığım monitörü almışsın, kazasız belasız kullan
Bugün tertemiz aula f75 i 1700 e sattım kutu içerik full bulur o fiyatabence kısmi iade yapsınlar ikinci elde bile o fiyata bulamazsın