Sinpaş İle Araba almak

reis çok bilmiyorumda çekilişli sistem mantığı nasıl çekilişsiz nasıl ozelden konuşsak vey akounun altına yazsanzız çok memnun olurum ne kadar peşinat verdiniz kaç ay lık yazıldınız vs bide hangi firimadan aldınız

olabilir insta emrreceylan yazarsan bütün süreçleri aktarabilirim

başvuran bir arkadasın daha konusu vardı merak edıyorsan okuyabilirsin. sinpaş
siz hazırandan berı başvurdunuz mu

teslimata yakın aracınızı bulun (galeriler anlıyor) araç evraklarını sinpaş ilettıgınızde aşa yukarı 1 haftalık araştırma sürecine sokuyorlar daha sonra 2-3 gün içinde aracı almanız için size sözleşme evragı verıyor o evrak ile alım satım yapıp ruhsatı temsilcenize iletirseniz ücreti karşı tarafa yatırırlar tabi (sabah 9gibi yaparsanız 1e kadar yatar para) süreç uzayabilir aksama kadar çayda içebilirsiniz karşı tarafla (yakınlarım aldıklarına göre aşa yukarı böyle oluyor)

teslimata yakın aracınızı bulun (galeriler anlıyor) araç evraklarını sinpaş ilettıgınızde aşa yukarı 1 haftalık araştırma sürecine sokuyorlar daha sonra 2-3 gün içinde aracı almanız için size sözleşme evragı verıyor o evrak ile alım satım yapıp ruhsatı temsilcenize iletirseniz ücreti karşı tarafa yatırırlar tabi (sabah 9gibi yaparsanız 1e kadar yatar para) süreç uzayabilir aksama kadar çayda içebilirsiniz karşı tarafla (yakınlarım aldıklarına göre aşa yukarı böyle oluyor)
anladım şahıstan alınmyormu peki bana alınır denmişti

anladım şahıstan alınmyormu peki bana alınır denmişti
Alınıyor tabi ama çoğu kişi sistemı bilmedıgi için çekiniyor alım satım yaparken parayı almadan teslimat yapıldıgı için genelde ondan parantez içine aldım galeriler ekmeğini yiyor o sistemin bide bekleme süreci falan oldugu için

Alınıyor tabi ama çoğu kişi sistemı bilmedıgi için çekiniyor alım satım yaparken parayı almadan teslimat yapıldıgı için genelde ondan parantez içine aldım galeriler ekmeğini yiyor o sistemin bide bekleme süreci falan oldugu için
anladım sarı sitede görrüyordum sinpaş anlaşmalı vs diye demekki onlardan çozücez onlarda 800 lük arabayı 950 e koyuyor

Evet sistemi bildikleri için özellikle belirtiyorlar tabi şahıslarda satım yaparda güven vermenız lazım güzel bi kapora ile bekleme sürecini atlatılabilir.
1760806672209.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,332
Üyeler
186,605
Son üye
YCGG
Geri