samuraikek
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 597

Son kullanma tarihi var mı

Neler neler vardı Freezoneye kaldırdılar bu ay Tıklagelsin 150’ye 150 Hepsiburada 300 tl ye 150.Perdigital 100 tl üstüne 100.Migros Yemek 100 üstüne 100 daha aklıma gelmeyenler var.Anneler gününde Hepsiburada da ne alırsan %50 Nakit iade geldiydi maksimum 3000 tl veya 2500 tl kazanabiliyorduk.Hepsipaye atıp taksit taksit harcadım.Şuan freezoneye kırtasiye 100 üstüne 100 ile kozmetike 100 e 100 tl nakit iade kaldı.19 Mayısta pek çok yere %50 nakit iade geldiydi Migros yemek tıklagelsin gibi 500 tl ye kadar veriyorlardı.2.hat olarak duruyor kullanmıyorum bile 432 lira fatura geliyor premium ile.Bankaya verip fatura tanımlayıp 1000 tl bonus aldığımı saymıyorum bile.Minimum 6 ay daha böyle devam edicek, ve evet bir sürü kampanyaları oluyor, şirket hattını red tarifeye geçirdiğim için 2 ay ücretsiz hepsiburada premium verdi, o yüzden +200TL bakiye daha geldi ordan, ve 1 yıl hepsiburada premium verdi red tarifeye özel. gerçekten çok fazla kampanya yapıyor vodafone.
istanbulkarta atıcam atamadım bi türlü sen nasıl kullandınstory kısmı sol en üstte fakat vodafone cüzdanın yoksa olmuyor ben cüzdan açtıktan sonra anca yapabildim
konuyu açan arkadasa tsk ederim
ben vodafone faturamı ödedim istanbullu değilimistanbulkarta atıcam atamadım bi türlü sen nasıl kullandın
Vodafone Reklamcısi böyle anlatamazdi. Firma sömürmussunNeler neler vardı Freezoneye kaldırdılar bu ay Tıklagelsin 150’ye 150 Hepsiburada 300 tl ye 150.Perdigital 100 tl üstüne 100.Migros Yemek 100 üstüne 100 daha aklıma gelmeyenler var.Anneler gününde Hepsiburada da ne alırsan %50 Nakit iade geldiydi maksimum 3000 tl veya 2500 tl kazanabiliyorduk.Hepsipaye atıp taksit taksit harcadım.Şuan freezoneye kırtasiye 100 üstüne 100 ile kozmetike 100 e 100 tl nakit iade kaldı.19 Mayısta pek çok yere %50 nakit iade geldiydi Migros yemek tıklagelsin gibi 500 tl ye kadar veriyorlardı.2.hat olarak duruyor kullanmıyorum bile 432 lira fatura geliyor premium ile.Bankaya verip fatura tanımlayıp 1000 tl bonus aldığımı saymıyorum bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bittimi kampanya çark çevirme hakkı vermiş bana sadece
Hallettim ben saol yinedeben vodafone faturamı ödedim istanbullu değilim
Sömürmek için almıştım.Şehir merkezinde ve genelinde de maksimum 14 mbps görebildiğim mobil veriye para vermem.Vodafone Reklamcısi böyle anlatamazdi. Firma sömürmussun![]()
Aynı şekil sömürdüm üstüne fatura da ödemedim sayılır indirimler ile 30-40TL falan geliyordu fatura sonradan 70-80 civarına çıktı gerçiNeler neler vardı Freezoneye kaldırdılar bu ay Tıklagelsin 150’ye 150 Hepsiburada 300 tl ye 150.Perdigital 100 tl üstüne 100.Migros Yemek 100 üstüne 100 daha aklıma gelmeyenler var.Anneler gününde Hepsiburada da ne alırsan %50 Nakit iade geldiydi maksimum 3000 tl veya 2500 tl kazanabiliyorduk.Hepsipaye atıp taksit taksit harcadım.Şuan freezoneye kırtasiye 100 üstüne 100 ile kozmetike 100 e 100 tl nakit iade kaldı.19 Mayısta pek çok yere %50 nakit iade geldiydi Migros yemek tıklagelsin gibi 500 tl ye kadar veriyorlardı.2.hat olarak duruyor kullanmıyorum bile 432 lira fatura geliyor premium ile.Bankaya verip fatura tanımlayıp 1000 tl bonus aldığımı saymıyorum bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bittimi kampanya çark çevirme hakkı vermiş bana sadece
Hat taşımaya para alıyormu firmalar sim kart ücreti gibi telefon numaralarını saklamak istiyorum.Aynı şekil sömürdüm üstüne fatura da ödemedim sayılır indirimler ile 30-40TL falan geliyordu fatura sonradan 70-80 civarına çıktı gerçi
Ama artık ayrılık vakti geldi çekmiyor şu hat bir türlü…
Hiçbir ek ücret almıyorlar sim kart da ücretsiz numara taşıma için.Hat taşımaya para alıyormu firmalar sim kart ücreti gibi telefon numaralarını saklamak istiyorum.
Telekom ile Vodafone hatlarım fazladan Telekomu Vodafoneye taşıyıp Vodafoneyide Telekom veya Turkcell'e taşıyabilirim.
Freezone olduğu için ödüyorum faturayı tt deki faturasızHiçbir ek ücret almıyorlar sim kart da ücretsiz numara taşıma için.
Ek olarak hattı kullanmıyorsanız tarifede durmasının anlamı yok faturasız hatta geçirin sadece 6 ayda bir biraz TL yüklersiniz hat açık kalır.
Freezone faturasızda da kullanılıyor ama internet lazımsa tarife iyidirFreezone olduğu için ödüyorum faturayı tt deki faturasız
Çekse kullanabilirdimFreezone faturasızda da kullanılıyor ama internet lazımsa tarife iyidir![]()