🔥İndirim Vodafone 100₺ Cüzdan Bakiyesi🔥

100 lira için doğrulama istiyor onada bütün biyometrik verileri istiyor he. neyseki vverilerimiz peynir ekmek gibi herkeste olduğundan böyle kaygılarımız yok teşekkürler... asglmasg

nasıl 100tlyi geri veriyor premium alanlara yav yanımda premium mu. bir de vodafone pay para kesiyo diye duydum her ay ben
pay para kesmiyor oyle birsey yok. daha da uzerine bircok seyde cashback var. faturaya yansitiyorsun premiumu fakat yansitma ucreti eklenmiyor. normalde 30tl civari yansitma ucreti var faturaya ama premium alirsan ucretsiz yansitabiliyorsun faturaya.

pay para kesmiyor oyle birsey yok. daha da uzerine bircok seyde cashback var. faturaya yansitiyorsun premiumu fakat yansitma ucreti eklenmiyor. normalde 30tl civari yansitma ucreti var faturaya ama premium alirsan ucretsiz yansitabiliyorsun faturaya.
hocam şimdi bu etkinlik bitti saat 18 de. Şimdi ben pay e kayıt olsam premium alsam nasıl bedavaya getireceğim her ay

Bende öyle yapıyorum valla her hafta gb veriyor diye sırf premium alıyorum zaten premiumun parasını da geri veriyor iyi oluyo o yönden
ahh ahh turkcell e geçerken ben de öyle yapıyordum. ama devam edince malum fiyat yükselttikleri için mecbur turkcelli oldum. bitince döneceğim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,419
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri