pay para kesmiyor oyle birsey yok. daha da uzerine bircok seyde cashback var. faturaya yansitiyorsun premiumu fakat yansitma ucreti eklenmiyor. normalde 30tl civari yansitma ucreti var faturaya ama premium alirsan ucretsiz yansitabiliyorsun faturaya.nasıl 100tlyi geri veriyor premium alanlara yav yanımda premium mu. bir de vodafone pay para kesiyo diye duydum her ay ben
hocam şimdi bu etkinlik bitti saat 18 de. Şimdi ben pay e kayıt olsam premium alsam nasıl bedavaya getireceğim her aypay para kesmiyor oyle birsey yok. daha da uzerine bircok seyde cashback var. faturaya yansitiyorsun premiumu fakat yansitma ucreti eklenmiyor. normalde 30tl civari yansitma ucreti var faturaya ama premium alirsan ucretsiz yansitabiliyorsun faturaya.
ahh ahh turkcell e geçerken ben de öyle yapıyordum. ama devam edince malum fiyat yükselttikleri için mecbur turkcelli oldum. bitince döneceğimBende öyle yapıyorum valla her hafta gb veriyor diye sırf premium alıyorum zaten premiumun parasını da geri veriyor iyi oluyo o yönden
Premium satın alırsan sana her ay 100 TL’lik pay bakiyesi verecek. Pay bakiyesini Vodafone Pay’e gireceksin daha sonrasında faturanı öderken telefon faturanı öderken o 100 TL’lik bakiyeyi kullanacaksın zaten premium 100 TL yani birbirine denkhocam şimdi bu etkinlik bitti saat 18 de. Şimdi ben pay e kayıt olsam premium alsam nasıl bedavaya getireceğim her ay
Hee premium faturaya yansıyor direkt o zaman sağ olasınPremium satın alırsan sana her ay 100 TL’lik pay bakiyesi verecek. Pay bakiyesini Vodafone Pay’e gireceksin daha sonrasında faturanı öderken telefon faturanı öderken o 100 TL’lik bakiyeyi kullanacaksın zaten premium 100 TL yani birbirine denk