Neler Yeni

🔥İndirim Vodafone Pay fırsatları

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Youtube premium 3 ay ücretsiz kampanyası tamamen yalan,

1 aylık sizden 23 tl gibi bi ücret kesip 3 aylık premium veriyoruz diyorlar. Zaten 1 aylığı benden aldın, kalan 2 ay içinde daha önce youtube da kullanılmamış bir mail adresi istiyorlar. Zaten youtube a daha önce kayıt olmadığın bir maille kayıt olursun sitenin kendisi 2 ay ücretsiz veriyor ki

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Youtube premium 3 ay ücretsiz kampanyası tamamen yalan,

1 aylık sizden 23 TL gibi bi ücret kesip 3 aylık premium veriyoruz diyorlar. Zaten 1 aylığı benden aldın, kalan 2 ay içinde daha önce youtube da kullanılmamış bir mail adresi istiyorlar. Zaten youtube a daha önce kayıt olmadığın bir maille kayıt olursun sitenin kendisi 2 ay ücretsiz veriyor ki
YouTube'da kullanılmamış mail değil YouTube premium alınmamış mail istiyorlar ben ücretsiz deneme hakkını bir ay diye biliyorum kestiği 23 TL mobil ödeme işlem ücreti premiumla hiçbir alakası yok 2 aylık ücretsiz premiumu kendileri karşılıyor 1 ay zaten ücretsiz toplam 3 ay yapıyor işte o ücret YouTube premium ücreti değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pahalı gibi. Benim daha 1-2 hafta oldu 50 GB + sınırsız sosyal medya 240 TL.
Yeni hat alacaklar veya numara taşıyacaklar için en f/p olanı bu maalesef

Son düzenleme:

galeyanageldim

80+ Bronze
Yeni hat alırsanız vodofone pay hesabınıza 200 TL numara taşıyarak geçtiyseniz 100 TL geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodofone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi basit şeyler doğru bildiğiniz soru başı 25 TL en fazla 75 TL alabiliyorsunuz vodofone paye para yüklemek için banka kartınızı kaydedip limit artırma işlemi yaparsanız (uygulama içinden tek tuşla oluyor kredi veya banka kartıyla ilgili bir işlem değil) 50 TL veriyor bide otomatik ödeme talimatını vodofone pay üzerinden verirseniz faturanın yarısı düşüyormuş ama o max 70 liraya kadar oluyor şebeke probleminiz yoksa görseldeki tarife benim gibi şehir dışında okuyanlar için mükemmel

Alıntıyı görüntüle

Son olarak vodofone yanımda üzerinden mobil ödeme hizmetini açarsanız (play storeda oyun içi nakit vs alırken ödeme yöntemi olarak hattın çıkması için bunu yapıyoruz harcamalarınız faturaya ekleniyor) aşağıdaki kampanyalar var

Vodafone Mobil Ödeme ile ilk defa Google Play Store'da PUBG Mobile, Zynga, Zula, Supercell, Riot Games, Tavla Stars, Trivia Drive, Garena, Candy Crush, Mobile Legends ve daha pek çok oyunlarinda yapacaginiz harcamalarin
100 TL'ye varan tutarini geri kazanin! Daha önce Vodafone Mobil Ödeme servisini kullanan kullanicilar ise kampanya kapsaminda 50 TL'ye varan indirim kazanabilirler!
Kampanyadan faydalanmak için KATIL OYUN yazarak
2020'ye göndermeyi unutmayin.

Buda diğeri ama önce yukarıdakini yapın çünkü o mobil ödemeyle yapılacak ilk alışverişe özel

Vodafone Mobil Ödeme ile KodMarketim üzerinden Razer Gold, Valorant, League of Legends, PUBG Mobile, Roblox,Point Black platformlari üzerinden oyun kodu; TOD,
D-Smart Go, Exxen, BluTV, S Sport+, FilmBox+ platformlani üzerinden de dijital üyelik kodu harcamalarinda 50 TL'ye varan indirimi kaçirma!
otomatik ödeme talimatı verirken cüzdan mı seçiyoruz sanal kartı mı seçiyoruz?
bir de limit arttırma yerini bulamadım tarif eder misin

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
otomatik ödeme talimatı verirken cüzdan mı seçiyoruz sanal kartı mı seçiyoruz?
bir de limit arttırma yerini bulamadım tarif eder misin
Sanal kartı seçmiştim hiç dikkat etmedim ona kampanya detaylarına bakayım bir limit artırma için para yükle diyip bir kart giriyorsun otomatik yönlendiriyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ekler

• Screenshot_2023-10-14-23-41-40-175_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    Screenshot_2023-10-14-23-41-40-175_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    686.9 KB · Hit: 55
  • Screenshot_2023-10-14-23-43-29-202_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    Screenshot_2023-10-14-23-43-29-202_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    589 KB · Hit: 49

BabaVoss7

80+ Silver
Yeni müşterilere biraz tuzlu ama sınırsız youtube için değer tabii ki bunu KYK'da hayatta kalmaya çalışan bir öğrenci olarak yorumluyorum çekmiyor ama idare ediyoruz
Sınırsız yutub genelde 720p kaliteye kadar diyor dipnotta bende de var o paket. Öyle oluyor sende ona güvenip full kalite açma sakın kekdke

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sınırsız yutub genelde 720p kaliteye kadar diyor dipnotta bende de var o paket. Öyle oluyor sende ona güvenip full kalite açma sakın kekdke
Zaten çekmediği için 720 tercih ediyordum ama YouTube sınırsıza güvendiğimden indirmede sınırsız diye düşünmüştüm sadece izlemeyse 2 haftaya Turkcelle geçerim dipnotu bulamadım detayları atar mısın?

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
Zaten çekmediği için 720 tercih ediyordum ama YouTube sınırsıza güvendiğimden indirmede sınırsız diye düşünmüştüm sadece izlemeyse 2 haftaya Turkcelle geçerim dipnotu bulamadım detayları atar mısın?
İndirme yazmıyor ama %99 oda kapsam dışı. Kotadan takip edip deneyin bence.
Maalesef herşeyin bir yolunu bulmuşlar. Sınırsız diye sattıkları internette 4mb hızın üstünü vermiyon ama sınırsız misal... Genelde bütün operatörler böyle
Screenshot_20231015_085403_Chrome.jpg

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İndirme yazmıyor ama %99 oda kapsam dışı. Kotadan takip edip deneyin bence.
Maalesef herşeyin bir yolunu bulmuşlar. Sınırsız diye sattıkları internette 4mb hızın üstünü vermiyon ama sınırsız misal... Genelde bütün operatörler böyle
Alıntıyı görüntüle

Bizi ayakta seviyorlar o zaman bi arayıp geçebileceğim tarifeleri falan sorayım olmuyor böyle

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben de bundanım ama
Altta attığım tarife daha iyi sizinkinden
Eğer sorun olmazsa 4+ kalan hersey sınırsız tarifeler de var 130 civarına onlara da bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetlerini ara belki daha uygun tarifeler vardır
Bunu sitede bulamadım hocam linkini atar mısınız?

Edit kendi tarifemin detaylarında çekmediği için kullanamadığım hediye 20 GB internetimin olduğunu öğrendim

Ekler

• IMG_20231015_160245.jpg
    IMG_20231015_160245.jpg
    268.7 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,797
Üyeler
163,554