Hocam S10 FE ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi?Alınır fiyat iyi. S modeli daha iyi genel olarak.
Aktif olarak kullandığım model tavsiye ederim.
tabikide matepad 11.5s daha iyi. samsungun tek artısı google servisleriyle geliyor onun haricinde artısı yok. ve google servisleri kolayca çözülebiliyor kafana takma 5 dakikalık bir işlemle tablet ölene kadar kullanabilirsiniz.Hocam S10 FE ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi?
Honor pad v9'dan iyi mi? bu?Son 15 saat indirimin bitmesine arkadaşlar
Sanmam. Ben de Samsung s9 fe Huawei tablet alsan vardı Huawei tabletin şarkı su gibi ediyordu vallaHonor pad v9'dan iyi mi? bu?
Donanım olarak hayır zaten Honor huaweinin markası ikiside benzer kalitede olacaktır.Honor pad v9'dan iyi mi? bu?
Nasıl yani tam anlamadım mesajınızıSanmam. Ben de Samsung s9 fe Huawei tablet alsan vardı Huawei tabletin şarkı su gibi ediyordu valla
Honor Huwaei'nin markası ise neden boykot edilmedi?Donanım olarak hayır zaten Honor huaweinin markası ikiside benzer kalitede olacaktır.
Ama honorun kalem ve klavyesi ayrı satılmıyor diye biliyorum yani bozulur yada kaybolurda geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani tam anlamadım mesajınızı
kalemi bulunmuyordu bunun ondan herhaldedaha önce çıkmış bir model nasıl ön satış olarak tekrar piyasaya çıkabiliyor anlamadım.
ayrı marka olarak gözüküyorlar ama hala aynı marka gibi davranıyorlar mesela yazılımları neredeyse tıpatıp aynı yada kaliteleri benzer.Honor Huwaei'nin markası ise neden boykot edilmedi?
Hocam, honor v9 alacağım fakat ekran koruyucu konusunda bir seçim yapamadım.Çok fazla çeşit var yardımcı olur musunuz?ayrı marka olarak gözüküyorlar ama hala aynı marka gibi davranıyorlar mesela yazılımları neredeyse tıpatıp aynı yada kaliteleri benzer.
Neden ambargo yememiş bende bilmiyorum aynı çatı altından çıkan markalardır ikiside.
hocam peki ipadlerdede bu durum geçerlimidir17000 TL'ye bundan daha performanslı ve ekranı da kaliteli matebook laptoplar var. 8gb bu tablette yaptığınız her şeyi yapmanızı sağlar. Üstelik çok kaliteli bir ürün. Tavsiye ederim.