Donanım Arşivi Forum Kısmını Güncellemeyi Düşünüyor mu?

technopat, donanım haber, techolay, pc hocası gibi forum sitelerinden iyi bence buranın düzeni teması falan
Tabii bunlara daha eklenebilir iyinet vs. gibi ama en güzel örneklerden birisi R10 diyebilirim. Coşkun'un hakkını yiyemem muhteşem bir hâle getirdi sitenin altyapısını. Wmaracı da süper fakat orayı bitirdiler, vBulletin yazılımından kendi yazılımlarını geçtiler; muhteşem hızlı ve seri bir site fakat orası bitti maalesef.

Ben kötü demiyorum siteye, yanlış anlaşılma olmasın fakat yenilik gerekiyor diye düşünüyorum. Site içerisindeki tema herkese açık bir şekilde satılan lisanslı bir tema. Böyle potansiyele sahip olan birçok kişi kendilerine özgün bir tasarım yaptırır. Bu arada verdiğiniz örneklerde yer alan sitelere zaten hiç anlam veremiyorum :)

@Mehmet Yılmaz Bu rozet eklentisi sorunu çözülebilecek mi? Ayrıca şundan gelebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
İşletim sistemi ve tarayıcı sürümünü gösteriyor. Projeyi birkaç kişi hazırlamış, onlardan bunu istesen sevinirler bile. Forumda hesapları var.
ne faydası var aga işletim sistemini tarayıcıyı bilmenin koyu tema gelebilir onun dışında güzel site.

En basit örneği:

Burada ticarette dönüyor. Ticaret gerçekleştirecek kişilerin veya ürün ekleyecek kişilerin SMS onayı ve TC kimlik onayı yapmaları gerekiyor. Aynı zamanda ticaret puanı sistemi getirilse nasıl olur?

Ben X bir kişi ile ticaret gerçekleştirdim ve olumlu geçti, bana neden pozitif ticaret puanı vermesin ki? Bir sonraki alışverişim içinde etkili olur.

Aslında buraya çok fazla şey eklenilmesi gerekiyor fakat bu gece limitimi doldurup banlanmak istemiyorum :)

Bir de görsellere filigran (otomatik logo) ekleyin, birçok çakal bu tarz forumlardan görselleri alıyor sosyal ağlarda ürün benim diye insanları d*landırmaya çalışıyorlar.

R10 örneğinden sonra düşününce evet çok klasik geliyor bu altyapı ama belki de böyle olmasını tercih ediyor yöneticiler. Zira yeniler için adapte olması muhtemelen en kolay tema bu.

R10 örneğinden sonra düşününce evet çok klasik geliyor bu altyapı ama belki de böyle olmasını tercih ediyor yöneticiler. Zira yeniler için adapte olması muhtemelen en kolay tema bu.
XenGenTR linki footerda var diye URL paylaşıyorum hocam yanlış anlaşılmasın :) örneğin bu paylaştığım linkte yer alan siteyi 2009 yılında kurmuştum. https://xenforo.gen.tr/konular/nost...m-ve-sonrasinda-kapattigim-forum-sitem.17389/

Hâlen yedeğini sat diyenler olur ama ben de bir anı olarak kalıyor :)

Merhaba,

Söylediklerimi kırıcı eleştiri olarak algılamayın lütfen. Sitenin bu kadar trafik ve dosya almasına rağmen muhteşem bir hıza sahip olmasını asla inkar edemem. Fakat görsel olarak ve yazılım olarak güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanırım şu an 2.2x sürümü kullanıyorsunuz? 2.3.7 şu an son sürüm; tamamen güncelleyip arayüzü değiştirmeyi hiç düşündünüz mü?

Dürüst olmak gerekirse xengentr ile iletişime geçip kendinize özel tema ve eklentiler yazdırmanızı isterdim. Forum potansiyeli çok yüksek ve güzel kazançlar sağlanıyor, devamlı yatırım yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu arada içerik herşeydir, ona sözüm yok.

Teşekkür ederim.
benim tek yakındığım gifli ppler :D onun harici tasarımı sade olduğu için hoşuma gidiyor.

Hayal meyal hatırlıyorum ben o siteyi. :uzgunpeepo:
2004 yılında da kurduğum bir forum vardı o dönem SMF olduğunu hatırlıyorum ama domain aklıma gelmiyor. Onu da paylaşmak isterdim burada. Çok güzel zamanlardı, herkes foruma ve etkileşime açtı. Az kişinin evinde internet vardı ama hepsi Türk yapımcılara destek veriyorlardı bilmeden de olsa. Şimdi facebook, instagram vb. sosyal medya araçları çıktı, Türkiye'de yapımcısı olan çok az siteye giriş yapıyoruz.

2010'ların başında söyledim; facebook grupları forumları, facebook sayfaları blogları bitirecek diye. Herkes tepki göstermişti fakat iş işten geçti... siz şanslısınız bu konuda ve emeğinizin karşılığını harika bir şekilde alıyorsunuz; direnmenin mantığı yok diyerek ben de sosyal ağlarda artık yerimi alacağım yavaş yavaş. :)

Merhaba,

Söylediklerimi kırıcı eleştiri olarak algılamayın lütfen. Sitenin bu kadar trafik ve dosya almasına rağmen muhteşem bir hıza sahip olmasını asla inkar edemem. Fakat görsel olarak ve yazılım olarak güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanırım şu an 2.2x sürümü kullanıyorsunuz? 2.3.7 şu an son sürüm; tamamen güncelleyip arayüzü değiştirmeyi hiç düşündünüz mü?

Dürüst olmak gerekirse xengentr ile iletişime geçip kendinize özel tema ve eklentiler yazdırmanızı isterdim. Forum potansiyeli çok yüksek ve güzel kazançlar sağlanıyor, devamlı yatırım yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu arada içerik herşeydir, ona sözüm yok.

Teşekkür ederim.
bence gayet güzel sade göz yormuyor ve hızlı, boşuna kurcalayıp risk almaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri