yakar41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 625
Dostlar selamin aleyküm
Ortaokul yıllarımdan beri kizlar tarafından alay edilmiş ezilmiş birisiyim
Bu kızlar beni yedi bitirdi ne bir arkadaş çevrem var ne de bir kiz kankam
Dostlar kız görünce sanki inanılmaz bir varlık görürmüşcesine gözlerimi yere indirip yüzlerine dahi bakmıyorum
Yaşıtlarım kiz peşinde koşarken ben geleceğimi nasil aydinlatirimin peşindeyim
Bir kızla konuşmak, göze göze gelmek benim icin inanılmaz zorlayıcı
Geçen gün otobuste kiz benle arkadaşça sohbet etmek istedi ben sadece onu dinledim kiz alkollü vs idi
Bana üniversite okumamı söyledi
Sonrasında çakmağını düşürdü otobüsün arka koltuğuna aldım cakmaği o çakmak beni o kadar mutlu etti ki ilk kez bir kiza ait bir sey aldim diye belki de bu çakmak sayesinde o kızla tekrar konusma sansim olabilir diye
Babam bana çok düşkün motosiklet ev araba
Aldi ve ev üzerime kayıtlı ancak motor ve araba kayıtlı değil evin 2.çocuğuyum abim ve bana ev aldı
Bütün bunlara rağmen bir kızla konuşamıyorum
Üstelik hayattan darbede alıyorum işe girdiğimde uzun süreli calisamiyorum çevremdeki erkekler ailen öldüğünde sen asıl darbeyi alacaksın diyorlar
Abilerim 20 yaşında bir gencim bana tavsiyeniz ne olurdu
Ortaokul yıllarımdan beri kizlar tarafından alay edilmiş ezilmiş birisiyim
Bu kızlar beni yedi bitirdi ne bir arkadaş çevrem var ne de bir kiz kankam
Dostlar kız görünce sanki inanılmaz bir varlık görürmüşcesine gözlerimi yere indirip yüzlerine dahi bakmıyorum
Yaşıtlarım kiz peşinde koşarken ben geleceğimi nasil aydinlatirimin peşindeyim
Bir kızla konuşmak, göze göze gelmek benim icin inanılmaz zorlayıcı
Geçen gün otobuste kiz benle arkadaşça sohbet etmek istedi ben sadece onu dinledim kiz alkollü vs idi
Bana üniversite okumamı söyledi
Sonrasında çakmağını düşürdü otobüsün arka koltuğuna aldım cakmaği o çakmak beni o kadar mutlu etti ki ilk kez bir kiza ait bir sey aldim diye belki de bu çakmak sayesinde o kızla tekrar konusma sansim olabilir diye
Babam bana çok düşkün motosiklet ev araba
Aldi ve ev üzerime kayıtlı ancak motor ve araba kayıtlı değil evin 2.çocuğuyum abim ve bana ev aldı
Bütün bunlara rağmen bir kızla konuşamıyorum
Üstelik hayattan darbede alıyorum işe girdiğimde uzun süreli calisamiyorum çevremdeki erkekler ailen öldüğünde sen asıl darbeyi alacaksın diyorlar
Abilerim 20 yaşında bir gencim bana tavsiyeniz ne olurdu