Masum çocuğu öldüren peygamber ?

Bir de benim kafaya laf eder. 🤣🤣 uzatmıyorum, devam edersen olacakları açıklamaya çalıştım. Iyi forumlar.
Devam edip etmeme zerre karışamazsın.Hadi işine önce okuma ve okuduğunu anlama,sonrada güzelce tartışma kapasitesine bir eriş ondan sonra bu foruma gel.Hadi koçum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tartıştığın arkadaş ile neyi kast ettiğimi görmüşsündür bence :D
Valla kanka tam örneği dimi sen ne düsünüyorsun bu konuda 😂

Tartıştığı arkadaş benim, hakaret yok, konu kilitlenme yok. Demek ki tartışmayı becerebiliyorum.

Ayrıca adam akıllı araştırmadan burada insanların dini değerleriyle dalga geçer gibi paylaşımlar yapılmasından hoşlanıyorsanız sizin bileceğiniz iş.

• Beğen
Reaksiyonlar: 21..
Devam edip etmeme zerre karışamazsın.Hadi işine önce okuma ve okuduğunu anlama,sonrada güzelce tartışma kapasitesine bir eriş ondan sonra bu foruma gel.Hadi koçum

Valla kanka tam örneği dimi sen ne düsünüyorsun bu konuda 😂
basit insanları tahmin etmek kolay hocam ne düşündüğüme gelirsek ne kadar bu konularda bilgisiz olsam da bir kişi ileride kötülük yapacak diye öldürmek saçma bu direkt insanların dünya üzerinde sınanmasıyla çelişiyor yani eğer ileride yapacaklarımız bize bağlı değilse ve kesin ise neden sınanıyoruz? eğer bir yeri yanlış anlamadıysam burada da din kendiyle çelişmiş

Tartıştığı arkadaş benim, hakaret yok, konu kilitlenme yok. Demek ki tartışmayı becerebiliyorum.

Ayrıca adam akıllı araştırmadan burada insanların dini değerleriyle dalga geçer gibi paylaşımlar yapılmasından hoşlanıyorsanız sizin bileceğiniz iş.
dalga geçmemiş sormuş ayrıca direkt tehdit etmişsiniz? madem haklısınız arkadaşı tartışarak susturabilirsiniz ve attığınız kaynağı okudum ama yine de arkadaşın sorusuna cevap yazmıyor ya da şu anda yanımda konuştuğum 4 arkadaşımda "gizli" anlamı göremedi olabilir böyle şeyler

Kopyala yapıştır yapmak kolay klasik.Kendi fikrin yokmu baskasının fikir ve cevaplarına sığınıyorsun.Ben tefsir isteseydim gider hacı hoca şeyhin peşine sorardım fakat ben burdaki insanların fikir ve düsüncelerini merak ediyorum.Yazık kafana
Diğer insanlarin fikirleride ayni sonuca çıkar hem insanlarin fikirlerine göre hareket ediyorsan zaten inanmakta istemezsiniz madem kafanıza sorular takildi acip Kur'an'ı okuyabilirsiniz ha yok ben okumak istemiyorum diyorsan arkadaşın attığı linke bakabilirsin adam akıllı cevaplamış sen daha karşı çıkmaya çalışıyorsun inanmak istemiyorum demiyorsunda bir açık bulmaya çalışıyorsun

Bide imza kısmına öğrenmeye açık bir herif yazmış sdjsads

Diğer insanlarin fikirleride ayni sonuca çıkar hem insanlarin fikirlerine göre hareket ediyorsan zaten inanmakta istemezsiniz madem kafanıza sorular takildi acip Kur'an'ı okuyabilirsiniz ha yok ben okumak istemiyorum diyorsan arkadaşın attığı linke bakabilirsin adam akıllı cevaplamış sen daha karşı çıkmaya çalışıyorsun inanmak istemiyorum demiyorsunda bir açık bulmaya çalışıyorsun
Hocam diğer insanların fikirleride aynı sonucta çıksaydı bugün islam alemi 75 fıkraya bölünmezdi.Ayrıca tabii ki açık bulmaya çalışıcam.Yoldan geçen bir adamın söylediği basit seylere bile hemen inanmazken tanrıdan geldiği idda edilen kitapta açık bulmaya çalışmak, hata aramak neden kötü bir şey olsun ki asıl körü körüne sorgulamadan iman etmek sıkıntıdır.Ve o arkadaş cevabı sade öz ve kendi duygu düşünceleriyle benimle paylaşşa daha sağlıklı bir tartışma olur.Herkes her tartışmaya link atsa buraya forum link havuzuna döner sağlıklı bir tartışma olmaz

Bide imza kısmına öğrenmeye açık bir herif yazmış sdjsads

Teknoloji forumunda, ögrenmeye açık bir herif yazmam çok normal. Teknoloji forumunda dini, siyasi paylaşımlar yapılmasının karşısındayım. Çünkü teknoloji forumlarının çoğunun taş ortalaması oldukça düşük olur, okumayı fazla sevmez ve bunu gayet iyi biliyorsunuz. Bunu bildiğin halde bu kaçıncı konun ben sayısını unuttum.

Ayrıca nerede ne yazacağım seni zerre ilgilendirmiyor.

basit insanları tahmin etmek kolay hocam ne düşündüğüme gelirsek ne kadar bu konularda bilgisiz olsam da bir kişi ileride kötülük yapacak diye öldürmek saçma bu direkt insanların dünya üzerinde sınanmasıyla çelişiyor yani eğer ileride yapacaklarımız bize bağlı değilse ve kesin ise neden sınanıyoruz? eğer bir yeri yanlış anlamadıysam burada da din kendiyle çelişmiş

dalga geçmemiş sormuş ayrıca direkt tehdit etmişsiniz?

Ben tehdit etmedim, olacak şeyi söyledim. Ayrıca ben de kendi fikrimi kaynakla sundum ama tatmin olmayan sizlersiniz. Tamam dinimiz kötü, peygamberimiz çocuk katili, sizin dediğiniz gibi olsun.

Oğlana gelince , onun ana babası inanmış kimselerdi.Çocuğun onları küfre ve inkara sürüklemesinden
korkup öldürdük.' ( Kehf suresi 80 )

Arkadaşlar böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya.Hızır ile musa yolculuk yaparken bi çocuk görüyor,ilerde dinden çıkıcak ailesinide belki
çıkarır diye onu öldürmek ne kadar doğru bir hareket.Hani barış kardeşlik hoşgörü.O çocuk niye yaratıldı ozaman imtihanı neydi öldürülecekse.
Veya aynı olay günümüzdeki çocuklara niye uygulanmıyor, ?
Link at.

Hocam attığı linkte Hz. Hızır, Allah(C.C.) emrine göre öldürdüğünü söylüyor başka bir neden verilmiyor ama madem çocuk ilerde kötü bir insan olacak yani yapacağımız her şey özgür irade ile değil bir ipliğe bağlı gibi kesinlikle olacak o zaman dünyada imtihanın anlamı ney arkadaş bunu soruyor

Teknoloji forumunda, ögrenmeye açık bir herif yazmam çok normal. Teknoloji forumunda dini, siyasi paylaşımlar yapılmasının karşısındayım. Çünkü teknoloji forumlarının çoğunun taş ortalaması oldukça düşük olur, okumayı fazla sevmez ve bunu gayet iyi biliyorsunuz. Bunu bildiğin halde bu kaçıncı konun ben sayısını unuttum.

Ben tehdit etmedim, olacak şeyi söyledim. Ayrıca ben de kendi fikrimi kaynakla sundum ama tatmin olmayan sizlersiniz. Tamam dinimiz kötü, peygamberimiz çocuk katili, sizin dediğiniz gibi olsun.
"Allah aşkına adam akıllı bir şeyi araştırmadan bir şey yazma. Bir sonraki absürd paylaşımında senden dini değerleri aşağılama maddesinden şikayetçi olacağım. Yeter...","Kağıdı PTT'den alınca kimin kafasına yazık olduğunu anlarsın." yani tek gördüğüm "susmazsan seni yasal olarak sustururum" ve Türkiye de yasaların sizin tarafınızda olması için haklı olmanız gerekmediğini bildiğinizi düşünüyorum

Son düzenleme:

Sen kendi işine gelen konularda öğrenmeye açıksın diğerlerine kapalısın.Ayrıca bu forumda konu dışı bölümünde felsefe bölümü var ama siyaset yok.Demekki siyaset hariç,din ve feslefe konularını hakaret küfür etmeden bu forumda açıp tartışabiliriz.Benimde nerede ne yazacağım seni zerre alakadar etmez

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Kağıdı PTT'den alınca kimin kafasına yazık olduğunu anlarsın. Sen buradaki insanların fikirlerini sormuyorsun, buradaki çocukların çoğu neyin ne olduğunu bilmeyecek yaşta ve sen bunu biliyorsun. Bile bile böyle paylaşımlar yapıyorsun.
Yazık

“PTT den kağıt gelince görürsün🤡🥸
sizin gibi yaşı büyükler niye hemen seni şuraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim diye zırlıyor neyin şikayeti dostum iyi misin? İnsan gibi mesajlar yazılmış sorular sorulmuş neyi şikayet ediyorsun neyi tehdit ediyorsun?

Yazık

“PTT den kağıt gelince görürsün🤡🥸
sizin gibi yaşı büyükler niye hemen seni şuraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim diye zırlıyor neyin şikayeti dostum iyi misin? İnsan gibi mesajlar yazılmış sorular sorulmuş neyi şikayet ediyorsun neyi tehdit ediyorsun?

Güzel kardeşim, bu arkadaşın kaçıncı paylaşımı sen farkında mısın? Aynı paylaşımları X'de yazsa, ertesi gün ofadeye çağırırlar, ben burada olacakları söyleyince tehdit ediyor oluyorum. Az bilgisayardan kafanızı kaldırın, dışarı çıkın. O² ihtiyacınız var.

Sen kendi işine gelen konularda öğrenmeye açıksın diğerlerine kapalısın.Ayrıca bu forumda konu dışı bölümünde felsefe bölümü var ama siyaset yok.Demekki siyaset hariç,din ve feslefe konularını hakaret küfür etmeden bu forumda açıp tartışabiliriz.Benimde nerede ne yazacağım seni zerre alakadar etmez

Konuların kilitlenince ağlama o zaman. :]

Allah aşkına adam akıllı bir şeyi araştırmadan bir şey yazma. Bir sonraki absürd paylaşımında senden dini değerleri aşağılama maddesinden şikayetçi olacağım. Yeter...
Kasıtlı olarak s*lağa yatıyor zaten.😀Bir sonraki konuyu açmasına süre tanımaya gerek yok, sürekli aynı konunun farklı ayetlerinden bu taktiği yaparak İslam'a saldırmaya çalışıyor zaten.

Güzel kardeşim, bu arkadaşın kaçıncı paylaşımı sen farkında mısın? Aynı paylaşımları X'de yazsa, ertesi gün ofadeye çağırırlar, ben burada olacakları söyleyince tehdit ediyor oluyorum. Az bilgisayardan kafanızı kaldırın, dışarı çıkın. O² ihtiyacınız var.

Konuların kilitlenince ağlama o zaman. :]
Konular kitlenir veya kitlenmez bu seni ilgilendirmiyor.Ayrıca 1 değil 1000 tanede dini konu açarım 10 bin tanede sen misin forumun kurucusuda açtığım konuların sayısına laf söylüyorsun.Hiç birinde ne islama küfür var ne hakaret var ne de saldırganlık var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri