tek tek topladığımda daha fazla ediyor. sistemleri özelleştirerek en ideali bulmaya çalıştım. Vatan, incehesap ve itopyadaki sistemleri tek tek özelleştirdim ChapGPT tavsiyeleri ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasım indirimlerine az kaldı. bindirip mi indirilir emin olamadım. Ram fiyatları artacak haberlerini görünce alayım diye düşündüm
Sinerji Vok Blaze 2 MSI GeForce RTX5070 Shadow 3X OC 12GB İntel Core i5 14400F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
hocam tam öyle değil. İlk önce 3 sitedeki bütün sistemleri attım. Kendimi tanıtıp en fiyat/performans hangisi dedim. Sonra iyi dediklerinin içine girip yükseltmeleri kopyaladım. Hangisi değer diye sordum. En son geldiği fiyatı da hazır sistem halleriyle kıyaslattım
Sinerji Vok Blaze 2 MSI GeForce RTX5070 Shadow 3X OC 12GB İntel Core i5 14400F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Senin ağırlıklı olarak Enscape, Lumion, Twinmotion, Blender ve Adobe yazılımlarında çalıştığını düşünürsek: Intel i5-14400F + RTX 5070 sistemi ₺51 000 civarında en dengeli ve verimli seçimdir. AMD 7600 platformu ise biraz daha sessiz ve geleceğe yatırım odaklıdır.
yok ben ekleme parçalarım kopyala yapıştır dedim. Çıkan rakam doğru. İtopyadaki sistemin linkini attım. Orada yazdığım yükseltmeler ile buraya geliyor rakam
Hocam az önce attığım hesapta hata varmış. Arkadaşlar haklı çıktı. İlkinde ben haklıydım, 2. de direkt hızlı kontrol etmeden yaptım ilkini doğru yapınca Fiyat 59k oluyor yükseltmelerle
Ryzen 5 7600 sistemi al.
Hem daha uygun fiyatlı hem 32 GB RAM ile dengeli, hem de AM5 platformu uzun ömürlü.
Intel tarafında 4.000 TL fazla verip daha sıcak çalışan, daha kısa ömürlü bir platforma geçmek mantıklı değil.