Çözüldü✓ ARTAN RAM FİYATLARI Hakkinda

dogukan34

80+
Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar elimde 30k para vardı gecenlerde vatan indirimlerinden 13k ya rog b850a aldim parca parca topluyorum bu sekilde ram icin xog lancer 32gb ram kiti dusundum 6950 ydi sonra birden 7950 oldu ayni sekilde 12.900 olan 64 lük gir birden 17k oldu keşke anakart yerine ram alsaydım demeye başladim sistemi uzun yillar upgrade etmeyi dusunmuyorum cunku anakart kasimda en kotu ayni fiyata hatta daha indirimli olabilirdi ama ramdeki bu artiş canımı sıktı kasimda geriye düsebilirmi acaba yoksa 32gb alip geceyim mi geri dusme sansi varsa uzerine koyup 13 14 bandida olsa 64 almk istiyorum

İkinci el bulabilirsen alabilirsin ram

Arkadaşlar elimde 30k para vardı gecenlerde vatan indirimlerinden 13k ya rog b850a aldim parca parca topluyorum bu sekilde ram icin xog lancer 32gb ram kiti dusundum 6950 ydi sonra birden 7950 oldu ayni sekilde 12.900 olan 64 lük gir birden 17k oldu keşke anakart yerine ram alsaydım demeye başladim sistemi uzun yillar upgrade etmeyi dusunmuyorum cunku anakart kasimda en kotu ayni fiyata hatta daha indirimli olabilirdi ama ramdeki bu artiş canımı sıktı kasimda geriye düsebilirmi acaba yoksa 32gb alip geceyim mi geri dusme sansi varsa uzerine koyup 13 14 bandida olsa 64 almk istiyorum
Acele etme Kasım'da illaki uygun bi' şeyler düşer.

Pek zannetmem ram larda düşüş olacagını.
Yabancı sitelerde de aynı durum.
Sadrce Tr ye has durum degil yani…
Neden artış oldu anlamadım,
Tahminim yarı iletken uretiminde hollanda, çin ve amerika ekseni kaynaklıdır…

32gb yeterlimi peki cok gerek varmi 64 e uygun bulursam alim.dedim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazi kanallar video yapti bu konuda kriz varmis bahara kadar duzelmez vs diyolar bizi buldu kriz ne guzel 10 11k ya 64 yaparim diyodum bellekleri 10 sene ellemezdim ama şansimiz yok

Trumpın açıklamaları rami de vurmuş. Vay beee. Muhtemelen çinle yaşanan sürtüşmeyle alakalı. Arkadaşların dediği gibi. İkinci elden yapıştır. Ramler kolay bozulan parçalar değil. Sıfır ikinci el fark etmiyor

32gb yeterlimi peki cok gerek varmi 64 e uygun bulursam alim.dedim ama

Bazi kanallar video yapti bu konuda kriz varmis bahara kadar duzelmez vs diyolar bizi buldu kriz ne guzel 10 11k ya 64 yaparim diyodum bellekleri 10 sene ellemezdim ama şansimiz yok
Sarı kafa çin vergileri %150 ye çıkardı,
Çin yarı iletken ve nadir element ihracatını kısıtladı,
Hollanda döküm makinaları firmasının ceo değiştirdi ve yonetimi ele aldı vs vs…
Olan yine bize olur, usd fln da zıplamaya baslarsa bize etkisi x2😬

Sarı kafa çin vergileri %150 ye çıkardı,
Çin yarı iletken ve nadir element ihracatını kısıtladı,
Hollanda döküm makinaları firmasının ceo değiştirdi ve yonetimi ele aldı vs vs…
Olan yine bize olur, usd fln da zıplamaya baslarsa bize etkisi x2😬
😤32 yapistirim piyasadan cekiliyorum lanet olsun valla ya kasa alim de zam gelsin anakadt al zam zama zam ....anakart komusunda bilginiz varmi rog b850a aldim r5 7600 ve 5070 dusunuyorum uygunmu

geçen ay 2416 tl ye aldığım XPG Lancer şuan 3666 tl. Kasım öncesi bindirim , sonra sözde indirim.

geçen ay 2416 tl ye aldığım XPG Lancer şuan 3666 tl. Kasım öncesi bindirim , sonra sözde indirim.
4500 tl olmuş. İnanılır gibi değil.

4500 tl olmuş. İnanılır gibi değil.
11 k ya xpg lancer 6000mhz cl30 almadigima pismanim ya anakart fiyatlari cok artmiyor onceligi rame verebilirdim uzun vadede anakart 300 500 oynarda kim bilirdi serefsizlein ellerindeki urunleri bile 5k 3k oynatacagini ya delirmelik durum ram almamislara gecmjs olsun

evet 3 gündür ram kovalıyorum 2 ci el alamadım birileri bütün stok çekti 2 ci elden iyi ramların kime sorsam satıldı.
diyor.
gece 10 tam cl28 ram cekicem site yenilde gaming gen tr zam yaptı ramlara.
aynı şekilde hepsiburada benzeri sitelerde aynı.
bizim ülke tam ........ ülke fırsatçı kansızlar.
gece 01:30 ram pazarlığı yaptıran ülkenin taaa.
sattım 1 hafta olmadı 2 katı oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri