Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
ben geçen hafta 256gb modelini 34k ya sattım alınabilirAkakçe 28k ama yine de iyi ucuz.
ben geçen hafta 256gb modelini 34k ya sattım alınabilirAkakçe 28k ama yine de iyi ucuz.
Tamam o halde onaylayım ödemeyi. Uzun zamandır bekliyorum ben de.ben geçen hafta 256gb modelini 34k ya sattım alınabilir
Muhtemelen kutuyu sen açacaksınYeni gibi hocam evet.
al satsa kaar edebilceğini düsünmüyorum ama kullanıcı isen evet güzelİPad Air M3 128GB 24k aldım da ödemeyi bekletiyorum. Fiyat iyi midir?
Kullanmayı düşünüyorum durumunda göre.al satsa kaar edebilceğini düsünmüyorum ama kullanıcı isen evet güzel
Al gitsin, sıkıntı çıkarsa iade edebiliyorsun zaten.Kullanmayı düşünüyorum durumunda göre.
Al gitsin, sıkıntı çıkarsa iade edebiliyorsun zaten.
iade mi ettin hocamKullanmayı düşünüyorum durumunda göre.
Kimse iade ettim diye bir cümle kurmamış, nerden çıktı?iade mi ettin hocam
1 tane stoga dustu aldım da ondan ne bu gergınlık paşamKimse iade ettim diye bir cümle kurmamış, nerden çıktı?
İade etmedim de siparişlerde görünmüyor. Şaka mı bu olay?1 tane stoga dustu aldım da ondan ne bu gergınlık paşam![]()
ödemen iptal edilmiş hocam görünen o yüksek ihtimalle kartı güncellemedinİade etmedim de siparişlerde görünmüyor. Şaka mı bu olay?
Ödemeyi yapmazsan almışsın olarak saymıyor amazon. Direkt olarak iptale düşüyor.İade etmedim de siparişlerde görünmüyor. Şaka mı bu olay?