İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

o zaman satıcı swtichleri almış size bunları itelemiş :kekw:
Aynı klavye birden fazla switch seçeneği ile satılabilir ayrıca sifir jelatinli paket zaten değiştirme şansı yok model kodunda silver versiyonu olduğu yazıyor bu switch de gayet kaliteli led difüzörü vs var

Son düzenleme:
hocam karanlıkta da ışıklar yanıkken fotoğraf atar mısın? harflerin nasıl göründüğünü merak ediyorum

hocam karanlıkta da ışıklar yanıkken fotoğraf atar mısın? harflerin nasıl göründüğünü merak ediyorum
harflerden led geçmiyor
dbc90a68-3266-4b78-9fb1-dfa1dcda905b.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide ses testi gelse :)
unutmazsam yapıcam :D

4 bin tllik klavye yapmışsın ama harflerden ışık geçmiyor :D neyse sağlık olsun yine de güzel klavye. güle güle kullan dostum
beni de üzdü valla. çok sağolasın

hocam peki kb904l ile arasında nasıl farklar var deneyimlediğin zaman? hissiyat vs

4 bin tllik klavye yapmışsın ama harflerden ışık geçmiyor :D neyse sağlık olsun yine de güzel klavye. güle güle kullan dostum
keycapden kaynaklı istersen 100K'lık klavye topla ışık geçiren keycap takmazsan geçmez keycap değiştirebilirsiniz

hocam peki kb904l ile arasında nasıl farklar var deneyimlediğin zaman? hissiyat vs
Hissiyat aşırı farklı ya. şuan kb904l'ye geçtiğimde bi gariplik hissediyorum baya alıştım kalitesine :D. keycap kalitesi bariz hissediliyor. switchler çok daha yumuşak ve güzel hissettiriyor. ayrıca çok daha ağır bir klavye. farkı hissettim kısacası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keycapden kaynaklı istersen 100K'lık klavye topla ışık geçiren keycap takmazsan geçmez keycap değiştirebilirsiniz
aynen öyle bende beyaz magegee pudding pbt keycap seti var üşenmezsem değiştirmeyi düşünüyorum

Bizimkisindede güncelleme var inşallah hayırlısıyla gelir

Ekler

• Screenshot_2025-10-25-20-05-14-685_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-25-20-05-14-685_com.android.chrome.webp
    105.4 KB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036