TT den TürkNet e geçmek

exa_tr

80+
Reaksiyon skoru
45
merhaba arkadaşlar tahatütüm bitiyor 50mbps vdsl kullanıyorum ama max 6 upload veriyor türknet ise 15 verebileceğini söylüyor fiyatlar aynı geçmek makulmü sizce türknet üzermi

Farklı ISS'ler ile görüştünüz mü?
Netspeed, Millenicom vb. gibi
Şahsen Kendim TürkNet'in kendi altyapısında 1GBPS alıyorum bir sorun olmuyor ama TT altyapsıında işler nasıl yürüyor bilemiyorum. Gerçi Taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman çıkma şansınız var. İstiyorsanız geçebilirsiniz.

Farklı ISS'ler ile görüştünüz mü?
Netspeed, Millenicom vb. gibi
Şahsen Kendim TürkNet'in kendi altyapısında 1GBPS alıyorum bir sorun olmuyor ama TT altyapsıında işler nasıl yürüyor bilemiyorum. Gerçi Taahhütsüz olduğu için istediğiniz zaman çıkma şansınız var. İstiyorsanız geçebilirsiniz.
türk telekom max 50 alabilirsiniz dedi ama yüklemesi 5 mbps türknet de sorguladığım zaman 15 gözüküyor müşteri hizmetleride 15 verilir dedi

Bende tt de kalmayi dusuniyorum türknet max 100 verirken tt 1000 verebiliriz dedi Futurama 1040 tl

türk telekom max 50 alabilirsiniz dedi ama yüklemesi 5 mbps türknet de sorguladığım zaman 15 gözüküyor müşteri hizmetleride 15 verilir dedi
upload sizin için önemliyse geçebilirsiniz.Zaten Taahhüt olmadığı için memnun kalmazsanız çıkarsınız.

merhaba arkadaşlar tahatütüm bitiyor 50mbps vdsl kullanıyorum ama max 6 upload veriyor türknet ise 15 verebileceğini söylüyor fiyatlar aynı geçmek makulmü sizce türknet üzermi
Millenicom kullaniyorum. 1 senedir bir sorun gormedim. Fiyat avantaji ilk 3 ay var sadece sonrada digerleri ile ayni fiyatta. Tek iyi yani arkadasini getiri birkaç kere kullanabiliyorsun 2 tarafta avantajli oluyor.
Geçmeyi düşünürsen diye kodu veriyorum istersen kullanabilirsin 3FDABB57.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,179
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri