Çözüldü✓ Asus rog mu tuf mu aradaki farka değer mi vatandan pc alma

attığım rog 4060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her şey pahalı oldu bende güzel bişey arıyorum tavsiyen var mı daha iyi model ben bunu bukdum

asusun daha iyisni var mi bu fiyata arıyorum bende
Yok hocam ben laptop pek bilmiyorum

Yani hocam bir süre bende rog g16 kullandım kafanı klavyeye dayamazsan duyulmuyor

Laptop değil sadece aslında ekran kartlarının %80 inde var
kronik gibi bisey o zaman o çok sıkıntı yapacak bişey yok

Rog strix ürünleri genelde ömürlük ürünler ve Piyasada Bulabileceğin en iyi soğutmaya sahip cihazlardır,
RTX 5090 lı rog strix modellerinde bile dünyada daha iyi soğutan başka laptop görmedim henüz Maddi durumun iyise Rog strixten şaşma derim.

Not : 4060lı laptop bu fiyat verilirmi diyenlere aldanma Rog strix ürünleri malesef cidden pahalı
Örnek vereyim rtx 5070 ti rog strix ekran kartı fiyatına İnno3d RTX 5080 ekran kartı alıyorsun :) öyle düşün

Son düzenleme:
Sakamisiniz 5070 laptop alınır 70kya :D
asus varsa link at hocam

Rog strix ürünleri genelde ömürlük ürünler ve Piyasada Bulabileceğin en iyi soğutmaya sahip cihazlardır,
RTX 5090 lı rog strix modellerinde bile dünyada daha iyi soğutan başka laptop görmedim henüz Maddi durumun iyise Rog strixten şaşma derim.

Not : 4060lı laptop bu fiyat verilirmi diyenlere aldanma Rog strix ürünleri malesef cidden pahalı
Örnek vereyim rtx 5070 ti rog strix ekran kartı fiyatına İnno3d RTX 5080 ekran kartı alıyorsun :) öyle düşün
zaten asus kaliteli ürünleri var diye tercih ediyorum

üst segmentte lenovo legion pro da iyi değil mi soğutma olarak

strix de iyi dimi
strix modelin adı zaten birleşik hepsi
1761474183917.webp

Geri