Çözüldü✓ Asus rog mu tuf mu aradaki farka değer mi vatandan pc alma

sorusorangenc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
88
laptop önerisi vatandan satın alma asus rog mu tuf mu

laptop almayı düşünüyorum aklıma takıldı sizce vatandan alınır mı alan varsa memnun mu
Media Markt dan tuf modeli beğendim 62 k ya
vatanda 72k e rog var bir kac parçası daha üst seviye hali var 10k fiyat var sizce değer mi

Son düzenleme:
Değer rog serisi asus'un üst segment oyuncu laptopudur değer baktığınız model tuf f serisi mi yoksa a serisi mi ?

rog la tufun farkı ne 10 bin liralık fark var mi ve link ekledim simdi hocam
Hocam f15 alınmaz f serisinden uzak dur çok ısınıyor asus rog serisi asusun üst segment dediğimiz oyuncu laptopu'dur onu alabilirsin güzel cihazdır bütçen ne kadar 2.el garantili rog bakılabilir zaten attığın rog serisi 5060 diğer tuf f15 4060 5060 daha iyi

yani hocam konudan bağımsız 4060 bi laptopa 70k vermek ne kadar mantıklı bilemedim

rog alman cok bir fark yaratmayacaktir illa en pahalisi en iyisi diye dusunme genelde millet rog urunlerini sadece gorunus icin aliyor o yuzden kafayi cok yorma ekonomine uyani al

Hocam f15 alınmaz f serisinden uzak dur çok ısınıyor asus rog serisi asusun üst segment dediğimiz oyuncu laptopu'dur onu alabilirsin güzel cihazdır bütçen ne kadar 2.el garantili rog bakılabilir zaten attığın rog serisi 5060 diğer tuf f15 4060 5060 daha iyi
attığım rog 4060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani hocam konudan bağımsız 4060 bi laptopa 70k vermek ne kadar mantıklı bilemedim
her şey pahalı oldu bende güzel bişey arıyorum tavsiyen var mı daha iyi model ben bunu bukdum

katılıyorum 70k ya çıkıp 4060 ne
asusun daha iyisni var mi bu fiyata arıyorum bende

4060 Game garaj slayer olabilir veya hp victus 50k civarındalar, 5060 ları 60k belki

attığım rog 4060

her şey pahalı oldu bende güzel bişey arıyorum tavsiyen var mı daha iyi model ben bunu bukdum

asusun daha iyisni var mi bu fiyata arıyorum bende
Kusura bakma hocam 5060 sandım 4060 sa alınmaz

İnternetten al vatan gibi yerler kazık asus tuflarda güç tuşu ve ısınma problemi var roglarda coil whine problemi intel işlemcilerden uzak durmanı tavsiye ederim dehşet ısınıyorlar kışın doğalgaz parasından kurtarır orası ayrı konu

İnternetten al vatan gibi yerler kazık asus tuflarda güç tuşu ve ısınma problemi var roglarda coil whine problemi intel işlemcilerden uzak durmanı tavsiye ederim dehşet ısınıyorlar kışın doğalgaz parasından kurtarır orası ayrı konu
coil white bu cihazlarda mı oluyor sadece çözümü var mıdır

Geri