Furmark testi nasil yapilir ?

berkauaslan49

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
arkadaslar pc alicam furmark testi yaptim fakat 1 dk surdu 75 derece gordu ekran karti sureyi nasil uzatiriz nasil yapmamiz lazim

çözünürlüğe basarak değil run test tuşuna basarsanız kapatana kadar sürer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağlıklı test olması açısından eğer imkanınız var ise 20-30 dakika yapmanızı öneririm

run seçeneğine bas 1dk da 75 derece çok sanki

sonuc bu

Ekler

• IMG_7029.webp
    IMG_7029.webp
    210.7 KB · Hit: 22
değerler bana biraz fazla gibi geldi özellikle hotspot kart 2 fanlı mı markası ne veya kart temiz mi kullanılmış daha önce bakım yapılmış ve termal macun mu sürülmüş? eğer termal macun sürülmüş ise normal TPM uygulanmamış ise TPM uygulanması gerekir GPU ya

değerler bana biraz fazla gibi geldi özellikle hotspot kart 2 fanlı mı markası ne veya kart temiz mi kullanılmış daha önce bakım yapılmış ve termal macun mu sürülmüş? eğer termal macun sürülmüş ise normal TPM uygulanmamış ise TPM uygulanması gerekir GPU ya
aourus 6750xt

3 fanli

aourus 6750xt

3 fanli
aorus master 3070 var bende aynı değerleri alıyordum kartı aldığımda içini açıp sadece mx4 macun sürdüm 70 75e düştü sıcaklık hotspot 80 civarına bi kaç aya mx 6 alıp tekrar değişcem

aorus master 3070 var bende aynı değerleri alıyordum kartı aldığımda içini açıp sadece mx4 macun sürdüm 70 75e düştü sıcaklık hotspot 80 civarına bi kaç aya mx 6 alıp tekrar değişcem
ayni sekil yapsam duzelir mi ki nerden anlicaz

Çok kötü değerler. Üstelik 8x msa da yok p testi 1366x768p 8x msa da yap 8dk bakalım
alinmaz diyorsun yani

ayni sekil yapsam duzelir mi ki nerden anlicaz

alinmaz diyorsun yani
içini açtı mı satıcı hiç onu öğren benimki açılmamıştı hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,636
Üyeler
184,192