berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
arkadaslar pc alicam furmark testi yaptim fakat 1 dk surdu 75 derece gordu ekran karti sureyi nasil uzatiriz nasil yapmamiz lazim
10 dk yeterli olur run seçeneğine basın öyle uzun sürerarkadaslar pc alicam furmark testi yaptim fakat 1 dk surdu 75 derece gordu ekran karti sureyi nasil uzatiriz nasil yapmamiz lazim
arkadaslar pc alicam furmark testi yaptim fakat 1 dk surdu 75 derece gordu ekran karti sureyi nasil uzatiriz nasil yapmamiz lazim
Aynen 1 dkda 75se 10 dkda 85 86 rahat görür gibirun seçeneğine bas 1dk da 75 derece çok sanki
değerler bana biraz fazla gibi geldi özellikle hotspot kart 2 fanlı mı markası ne veya kart temiz mi kullanılmış daha önce bakım yapılmış ve termal macun mu sürülmüş? eğer termal macun sürülmüş ise normal TPM uygulanmamış ise TPM uygulanması gerekir GPU yasonuc bu
aourus 6750xtdeğerler bana biraz fazla gibi geldi özellikle hotspot kart 2 fanlı mı markası ne veya kart temiz mi kullanılmış daha önce bakım yapılmış ve termal macun mu sürülmüş? eğer termal macun sürülmüş ise normal TPM uygulanmamış ise TPM uygulanması gerekir GPU ya
Çok kötü değerler. Üstelik 8x msa da yok p testi 1366x768p 8x msa da yap 8dk bakalımaourus 6750xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 fanli
aorus master 3070 var bende aynı değerleri alıyordum kartı aldığımda içini açıp sadece mx4 macun sürdüm 70 75e düştü sıcaklık hotspot 80 civarına bi kaç aya mx 6 alıp tekrar değişcemaourus 6750xt
3 fanli
ayni sekil yapsam duzelir mi ki nerden anlicazaorus master 3070 var bende aynı değerleri alıyordum kartı aldığımda içini açıp sadece mx4 macun sürdüm 70 75e düştü sıcaklık hotspot 80 civarına bi kaç aya mx 6 alıp tekrar değişcem
alinmaz diyorsun yaniÇok kötü değerler. Üstelik 8x msa da yok p testi 1366x768p 8x msa da yap 8dk bakalım
içini açtı mı satıcı hiç onu öğren benimki açılmamıştı hiçayni sekil yapsam duzelir mi ki nerden anlicaz
alinmaz diyorsun yani
muhtemelen oda bilmiyodur cunku oda ikinci el almis pek anlqmiyor gibi pcdeniçini açtı mı satıcı hiç onu öğren benimki açılmamıştı hiç