Evet kablo ile bağlanıyor fakat koskoca kasayıda her canım istediğinde yanına götüremem maalsef.uzakdan bir şekilde bağlansa bile şimdi aklıma geldi tv eski biraz sanırım istediğim bir şekilde akıcı oynayamam fifa vs.kaç hz bilmiyorum bile.uzun kablo yazmışşsınız falat baya mesafe var arada 2 oda kadar.Uzun bir hdmi dan başka seçenek gelmiyor aklıma hocam, bilmiyorsanız diye söylüyorum. Hdmi ile bağlanınca da tv nin kendi hapörlöründen ses alabiliyoesunuz. VGA ya da DVI da bu durum söz konus değil.
50 hz oluyorlar genelde, taş çatlasın 60 hz olur. Fifa için kâfi. Benim ethernette neredeyse evin başından başlıyor odama giriyo, çivili plastik kroşe diye bi makara var onlardan 5-10 tane çaka çaka getirdim tavandan, görüntü kirliliğide yok.Evet kablo ile bağlanıyor fakat koskoca kasayıda her canım istediğinde yanına götüremem maalsef.uzakdan bir şekilde bağlansa bile şimdi aklıma geldi tv eski biraz sanırım istediğim bir şekilde akıcı oynayamam fifa vs.kaç hz bilmiyorum bile.uzun kablo yazmışşsınız falat baya mesafe var arada 2 oda kadar.![]()
Anladım hocam internet kafelerdeki tv ler gibi keyif vermiyecekse bi anlamı olmaz ozaman neyse artık oturmaya devam.50 hz oluyorlar genelde, taş çatlasın 60 hz olur. Fifa için kâfi. Benim ethernette neredeyse evin başından başlıyor odama giriyo, çivili plastik kroşe diye bi makara var onlardan 5-10 tane çaka çaka getirdim tavandan, görüntü kirliliğide yok.