Ayet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
Ben memnunum, sadece codec olarak av1 kullanıyorlar, normalde h265 olması lazım o yüzden bir tık sorun yaşıyorum ama 100 mbps ile az sorun yaşatıyor. 4080li paketi alın.Ekran kartımı sattım pc yi kaldırdım monitörüm ve tv box ım duruyor işten gelince biraz oyun oynamak istiyorum internetimiz 1000mbps Türk Telekom ama kablosuz ile bağlı olmak zorunda GeForce now bu paketi alınır mı ve sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.
4080'li paketde ilk ay indirim vardı. Onu dene bence önce.Ekran kartımı sattım pc yi kaldırdım monitörüm ve tv box ım duruyor işten gelince biraz oyun oynamak istiyorum internetimiz 1000mbps Türk Telekom ama kablosuz ile bağlı olmak zorunda GeForce now bu paketi alınır mı ve sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.
Hocam çok yüksek hızlarda bile gecikme yaşayan arkadaşlarımız vardı.Ekran kartımı sattım pc yi kaldırdım monitörüm ve tv box ım duruyor işten gelince biraz oyun oynamak istiyorum internetimiz 1000mbps Türk Telekom ama kablosuz ile bağlı olmak zorunda GeForce now bu paketi alınır mı ve sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.