GeForce Now gerçekten alınır mı?

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
Ekran kartımı sattım pc yi kaldırdım monitörüm ve tv box ım duruyor işten gelince biraz oyun oynamak istiyorum internetimiz 1000mbps Türk Telekom ama kablosuz ile bağlı olmak zorunda GeForce now bu paketi alınır mı ve sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.

Ekler

• IMG_2314.webp
    IMG_2314.webp
    13.3 KB · Hit: 59
Ekran kartımı sattım pc yi kaldırdım monitörüm ve tv box ım duruyor işten gelince biraz oyun oynamak istiyorum internetimiz 1000mbps Türk Telekom ama kablosuz ile bağlı olmak zorunda GeForce now bu paketi alınır mı ve sorun yaşar mıyım? Gecikme vs.
Ben memnunum, sadece codec olarak av1 kullanıyorlar, normalde h265 olması lazım o yüzden bir tık sorun yaşıyorum ama 100 mbps ile az sorun yaşatıyor. 4080li paketi alın.

4080'li paketde ilk ay indirim vardı. Onu dene bence önce.

Hocam çok yüksek hızlarda bile gecikme yaşayan arkadaşlarımız vardı.
Sebebi kalitesiz sunucu kullanmaları.Kredi çekip bilgisayar alın diyorlardı kullananlar :D

Sunucularını hiç beğenmiyorum. Performansında bir sorun yok, 7 mbps ile bile rahat

alınır yüksek bir sisteme bütçe yetmiyorsa takılayım diyorsan alınır ultimate versiyon 1 sene kullandım sorunsuz ilaç gibiydi

Geri