geforce now alınır mı?

Reaksiyon skoru
18
aylık 250 tl verip geforce now alınır mı? şahsen ben rust oynamak için almak istiyorum ama 6 saatlik kullanım süresi ve erken erişim hakkında kararsızım sıra beklerken yaklaşık olarak ne kadar beklediğimizi biliyorsanız yazarsanız sevinirim ve 6 saatlik sınırın beni pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama sizce rahatsız eder mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
aylık 250 TL verip geforce now alınır mı? şahsen ben rust oynamak için almak istiyorum ama 6 saatlik kullanım süresi ve erken erişim hakkında kararsızım sıra beklerken yaklaşık olarak ne kadar beklediğimizi biliyorsanız yazarsanız sevinirim ve 6 saatlik sınırın beni pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama sizce rahatsız eder mi
Hepsiburada'dan Nays ile %10 cashback var orada alabilirsin. Satıcı LIFECELL ise GFN'nin kendisi. Etail'de de bazen indirimde oluyor. 6 saatlik oturum şöyle diyelim ki sen 10 saat Rust oynayacaksın bir günde. 6 saat aralıksız oynadıktan sonra tek yapman gereken oyuna çık gir yapman. Günlük, haftalık, aylık sınır yok. Aylık 200 saat sınırı getirmeye kalktılar ben dahil birçok kişi karşı çıktı ve gelmedi. 2 yıldır kullanıyorum daha 6 saat doldurmadım hiç. Xbox oyunları da geliyor artık. Alacaksan 3 aylık öneririm yazın daha çok turist gelmesi için dolar artıyor genelde. Dolar arttığı gibi zam getiriyor NVIDIA bizim paragöz Turkcell'in de işine geliyor. Bu yüzden 1 aylık yerine 3 aylık öneririm. Etail de çok güvenilir resmi bir satıcı. Ben dahil forumda birçok kişi yüzlerce alışveriş yapıldı sorunsuz.

aylık 250 TL verip geforce now alınır mı? şahsen ben rust oynamak için almak istiyorum ama 6 saatlik kullanım süresi ve erken erişim hakkında kararsızım sıra beklerken yaklaşık olarak ne kadar beklediğimizi biliyorsanız yazarsanız sevinirim ve 6 saatlik sınırın beni pek rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama sizce rahatsız eder mi
6 saat çok iyi güzel bir süre aralıksız 6 saat oynayabilirsin ister afk bırak ister oyna. Mesela benim bilgisayarım iyi olmadığı için geforce nowda 30 dk 30 dk oyun oynuyorum eğleniyorum sayesinde. İnternetin iyiyse sanki bilgisayarın varmış gibi oynarsın takılmadan.

alınır bende pc yokken telefondan apex legends, csgo falan oynardım

6 saat çok iyi güzel bir süre aralıksız 6 saat oynayabilirsin ister afk bırak ister oyna. Mesela benim bilgisayarım iyi olmadığı için geforce nowda 30 dk 30 dk oyun oynuyorum eğleniyorum sayesinde. İnternetin iyiyse sanki bilgisayarın varmış gibi oynarsın takılmadan.
hocam premium yoksa ve internetiniz iyiyse vpn açıp sıraya girince vpn kapatıp devam edin

Alınmaz. Denemek için en az 3 aylık paket öneriyorum. Uzun vadeli alacaksanız yıllık alın geçin. Zira eğer yeterli donanımınız yoksa alınır.

ya ben şimdi yakın zamanda inşallah laptop almayı düşünüyorum ama ben aşırı bir şekilde rust oynamak istiyorum o yüzden almak istiyorum üniversiteler açılınca zaten oynayamayacağım için 1 aylık almak daha mantıklı geliyor ancak benim merak ettiğim şey ilk girerken ki bekleme süresi yani ne kadarlık bir bekleme söz konusu bunu merak ediyorum internetim normalde 90 mgp ancak şu sıralar 35 e düştü bu sıkıntı yaratmaz değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,123
Üyeler
183,952
Son üye
Sukusu
Geri