naber müdürr
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Sizce hangisini alayım batarya umrumda değil oyunlarda performansı önemli benim için bütçem tek bunlara yetiyor başka modellerine yetmiyor lütfen hızlı bir destek lazım.
en büyük indirim kodu nedir hocam hep 50 tl indirim veriyor 1650 tl ödicem plus için üstüne kargo 1700 tl oluyor yani indirimle.VXE R1 SE+'da sararma oluyor. A9 Plus alabilirsen en iyisi
Hepsi aynı. Bende bekliyorumen büyük indirim kodu nedir hocam hep 50 tl indirim veriyor 1650 tl ödicem plus için üstüne kargo 1700 tl oluyor yani indirimle.
A9 alabilirsin, Conlife kodunu denesene kaç lira oluyorSizce hangisini alayım batarya umrumda değil oyunlarda performansı önemli benim için bütçem tek bunlara yetiyor başka modellerine yetmiyor lütfen hızlı bir destek lazım.
37 tl mi ne oluyor reis indirim ben düz a9 alacağım galiba sizce ne alayımA9 alabilirsin, Conlife kodunu denesene kaç lira oluyor
indirim tahmini ne zaman gelir bugün gelirmi indirim 29 ekim diye falanBende indirim bekliyorum a9 plus için
düz a9 al geç çokta araştırma hepsi hemen hemen aynı donanım zaten. 11.11 kasımları olabilir.37 tl mi ne oluyor reis indirim ben düz a9 alacağım galiba sizce ne alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim tahmini ne zaman gelir bugün gelirmi indirim 29 ekim diye falan
sağol hocamdüz a9 al geç çokta araştırma hepsi hemen hemen aynı donanım zaten. 11.11 kasımları olabilir.
İkiside aynı performansı verir fakat r1 sararma yapabilir beyaz alırsan o yüzden a9 alman daha mantıklı. Type c girişli kablolu oynayabilirsin.sağol hocam
a9 kabloyla kullanmak istiyorum rekabetçi oyunlarda type c ile oluyormu
birde vxe r1 se çok görüyorum dahamı iyi a9 dan