Bilgisayarımda internet sürekli git gel yapıyor

Reaksiyon skoru
3
Çok tuhaf bir durum benzerini görmedim, bilgisayarda ethernet kablosu bağlı, kablolar sağlam iki kabloyla test ettim, örneğin discordda benim sesim arkadaşlarıma gitmiyor ama onların sesi bana geliyor, internette ise sitelere giremiyoum, aklınıza ne gelirse denedim, modemi yeniden başlattım portu değiştirdim, internet ayarlarını sıfırladım ip değiştim güç tasarrufundan çıkardım sürücüleri sil yükle yaptım aklınıza ilk ne geliyorsa yaptım ama bir şey değişmedi, düzelmiyor lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim. bu sorun telefonlarda meydana gelmiyor

Çok tuhaf bir durum benzerini görmedim, bilgisayarda ethernet kablosu bağlı, kablolar sağlam iki kabloyla test ettim, örneğin discordda benim sesim arkadaşlarıma gitmiyor ama onların sesi bana geliyor, internette ise sitelere giremiyoum, aklınıza ne gelirse denedim, modemi yeniden başlattım portu değiştirdim, internet ayarlarını sıfırladım ip değiştim güç tasarrufundan çıkardım sürücüleri sil yükle yaptım aklınıza ilk ne geliyorsa yaptım ama bir şey değişmedi, düzelmiyor lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim. bu sorun telefonlarda meydana gelmiyor
Masaüstü mü laptop mu? Ethernet sürücülerini baştan kurmayı deneyebilirsin olmadı formatta denenebilir.

hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun mobilde de git gel yapıyor mu

Masaüstü kullanıyorum, dediğim gibi sürücüleri baştan kurdum zaten

Turkcell kullanıyorum en sonda da belirttiğim gibi sadece benim bilgisayarımda oluyor
Görmemişim hocam pardon. Peki ya başka bilgisayarda oluyor mu, o şekilde denediniz mi?

Masaüstü kullanıyorum, dediğim gibi sürücüleri baştan kurdum zaten

Turkcell kullanıyorum en sonda da belirttiğim gibi sadece benim bilgisayarımda oluyor
fiberde sinyal yüksekse oluyor bu kesinti olayı evet modem ellendi mi yakın zamanda

Turknet vdsl kullanıyordum fiber gelince en uygun Superonline olunca ona geçtim resmen rezalet ping v.s felaket siteler açılmıyor hemen geri döndüm Turknet fiber geçtim şimdi miss gibi Yasaklama felanda yok discord felan hepsi açılıyor direk vpn siz :D

Turknet vdsl kullanıyordum fiber gelince en uygun Superonline olunca ona geçtim resmen rezalet ping v.s felaket siteler açılmıyor hemen geri döndüm Turknet fiber geçtim şimdi miss gibi Yasaklama felanda yok discord felan hepsi açılıyor direk vpn siz :D
şuan internet değiştirme gibi bir fırsatım yok ne yazık ki, bu geçen günlerde de oluyordu ancak bu kadar değildi, son iki gündür iyice azıttı

dostlar hala aynı sorunu yaşıyorum bilgisayara format attım sonrasında bir hafta neredeyse bir şey yaşamadım goodbyedpi dan kaynaklandığını düşünüyordum splitwire yükledim bugün tekrar başladı ve hepsini tamamen kapatıp ayarları geri aldım ne yapabilirim bu bir namus meselesi oldu artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri