Hangi Laptop Daha iyi?

Agnes_

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
İyi forumlar laptop indirimleriyle beraber birkaç tane laptop buldum hepsi excalibur olsa da donanımları fiyatına göre çok uyguna geldiği için paylaşmak istedim

Açıkçası 50bin TL yi geçmek istemiyorum sizce ekran kartları ve işlemcilere göre fiyat nasıl?

Dipnot: laptopu monitörume bağlayıp oynayacağım harici klavye ve mouse var o yüzden ekran ve kasa kalitesinin ortalama-alt segment olmasında sorun yok (hızlı çizilip kırılmasın yeterli)

Casper alma erazer hakkinda hic bilgim yok.

Spesifik olarak bilmiyorum, belki suan kendilerini gelistirmislerdir (casper) ama gene de onermem genel memnuniyet pek gormedim.
Peki o zaman 60 bin TL ye gamegaraj x7t almak daha mı mantıklı rtx5060 ve i7 14.nesil var

ERazer 3 yıl garanti veriyordu sanırım. Alman monsteri gibi bir şey.
Bence de bu daha iyi olur. 10K 2 haftada kazanılabilecek bir para. Hem işlemci de daha güncel olur. Ram ssd de kaliteli. Yerli destek imkanları da var.

Min 1 tb ssd, ve 16 gb ram ile yola devam et dostum. Sonradan çok masraflı oluyor bu işler

G915 hepsinden daha iyi kasa kalitesi soğutma sistemi. Kendi sitesinden incelersen tüm detayları ile G915 i görebilirsin. :)
Hatta yakınlarda bir Casper Yetkili Noktası varsa gidip deneyimleyebilirsin bile bütün modelleri.
Lenovo - Asus - HP Global olarak tercihlerim arasındadır. RTX5000 serisi ekran kartı yeni çıkan modeller sadece.
Erazer game garaj alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,709
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri