bysalihidriscan
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
Ne gönderdiği belli değil inşallah klavyedirHo olsun kargoya vermiş.
İlginç olan ben 16 sında sipariş verdim kargoya vermedi siz benden sonra almışsınız kargoya vermiş
Ne gönderdiği belli değil inşallah klavyedirHo olsun kargoya vermiş.
İlginç olan ben 16 sında sipariş verdim kargoya vermedi siz benden sonra almışsınız kargoya vermiş
vardır illa bir kral beni bulsunkimse böyle bişe yapmaz
Bende tüm switchleri lubeladım harika bir şeye evrildi. Akşam unutmazsam ses testi atacağım. Hepimize hayırlı olsunValla geldi çok şaşırdım bu fiyata. Switchleri ktt kang white ile değiştirdim. Muazzam bişey oldu.
stokta yokarkadaşlar bu ürün şuan bu fiyattan satışta mı değil mi nerden bakabiliriz?
Reis sana zahmet bir lube yapma rehberi yaparmısın lube öncesi ve sonrası şeklinde gösterirsen güzel olur bildiğim kadarıyla bu sw ler fabrikasyon lube la geliyorduBende tüm switchleri lubeladım harika bir şeye evrildi. Akşam unutmazsam ses testi atacağım. Hepimize hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stokta yok
DIERI Üç Modlu Mekanik Klavye K81 Kablosuz Klavye RGB Tam Renkli Arka Işık 15 Efekt Mekanik Klavye BT5.0 2.4G Tip-C Üç Modlu Bağlantı Tam Anahtar Hot Swap Yüksek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERI Üç Modlu Mekanik Klavye K81 Kablosuz Klavye RGB Tam Renkli Arka Işık 15 Efekt Mekanik Klavye BT5.0 2.4G Tip-C Üç Modlu Bağlantı Tam Anahtar Hot Swap Yüksek : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fabrikasyon lube'lu gelmedi. Lube yaptım ben klavyeye fakat rehber yapmam aşırı zamanımı alırdı maalesef rehber hazırlayamadım. Ama youtube'da detaylı bir çok video mevcut. Çok rehber yapmak istedim bir kaç video da çektim fakat ne iyi bir kameram, ne iyi bir çekim ortamım var. Lube işlemini bile 13:30'dan 21:30'a kadar anca bitirebildim maalesef rehbere vaktim ve enerjim kalmadı. Akşam lube'lu ve lube'suz ses testi karşılaştırması yapabilirim.Reis sana zahmet bir lube yapma rehberi yaparmısın lube öncesi ve sonrası şeklinde gösterirsen güzel olur bildiğim kadarıyla bu sw ler fabrikasyon lube la geliyordu
Teşekkürler reis loop lu loopsuz ses testi güzel olurduFabrikasyon lube'lu gelmedi. Lube yaptım ben klavyeye fakat rehber yapmam aşırı zamanımı alırdı maalesef rehber hazırlayamadım. Ama youtube'da detaylı bir çok video mevcut. Çok rehber yapmak istedim bir kaç video da çektim fakat ne iyi bir kameram, ne iyi bir çekim ortamım var. Lube işlemini bile 13:30'dan 21:30'a kadar anca bitirebildim maalesef rehbere vaktim ve enerjim kalmadı. Akşam lube'lu ve lube'suz ses testi karşılaştırması yapabilirim.
akşam unutmazsam yapıcam fakat şunu da belirtmem lazım lube işlemi ses etkisinden çok hissiyata etkili oluyor hissiyatı şuan pamuk gibi aşırı güzel hissettiriyorTeşekkürler reis loop lu loopsuz ses testi güzel olurdu
Hissiyatı biliyorum hocam şuanki kullandığım klavyede fabrikasyon looplu basımı çok güzel gerçektenakşam unutmazsam yapıcam fakat şunu da belirtmem lazım lube işlemi ses etkisinden çok hissiyata etkili oluyor hissiyatı şuan pamuk gibi aşırı güzel hissettiriyor