🔥İndirim Aula N-108 1+1 Masaüstü Hoparlörü 338 TL

Aslında güzel BT bir ürün düşsede alsak

Bedava gibi. Kullanıcı deneyimleri olumlu.

böyle bir hoparlörü fotodaki monitörün hemen üstündeki rafa koysam nasıl olur? rahatsız eder mi yukarıdan ses gelmesi? 10 parmaklık boşluk var
yoksa monitör hoparlörü yeterli mi ?
1761842181715.webp

böyle bir hoparlörü fotodaki monitörün hemen üstündeki rafa koysam nasıl olur? rahatsız eder mi yukarıdan ses gelmesi? 10 parmaklık boşluk var
Alıntıyı görüntüle
Bu tip olanlar 1+1 usb den güç alanlar genellikle monitör hoparlöründen biraz daha yüksek sese sahip şahsen 1+1 hiçbir hoparlörü monitör hoparlörü varken tercih etmem. Boşa kalabalık 2+1 ve üstüne anca geçilir en azından biraz daha bass tiz hissedilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Fotoğraflar yanıltmasın. Ürün çok küçük bunu bilerek alın.
*Not: "Masama sığar mı acaba" diyecekler için küçük olduğunu belirtmek istedim. Performansı hakkında bilgim yok.

Ekler

• 1761843768760.webp
    1761843768760.webp
    27.9 KB · Hit: 103
Bu tip olanlar 1+1 usb den güç alanlar genellikle monitör hoparlöründen biraz daha yüksek sese sahip şahsen 1+1 hiçbir hoparlörü monitör hoparlörü varken tercih etmem. Boşa kalabalık 2+1 ve üstüne anca geçilir en azından biraz daha bass tiz hissedilir
ses seviyesi önemli değil zaten. koca evde yan komşuyla birleşik duvar sadece pc koyduğum duvar zaten. şarkıda falan bass fark eder mi acaba? monitörün kendi sesi %30 pc'nin %70 falan olunca masa birazcık titriyor. benim için bass önemli

Alıntıyı görüntüle
reis senin ilk mantıklı yapacağın iş o kasayı yere indirmek olur 2. si güzel sade görüntü istiyorsan monitörüne kol al havada asılı olsun . bide şu soundbar alsan efso olur happy hourda 700-800 gibi bişeye düşmüştü belki düşer birdaha.

Ekler

• Screenshot_20251030_202320_com.brave.browser.webp
    Screenshot_20251030_202320_com.brave.browser.webp
    142.5 KB · Hit: 92
reis senin ilk mantıklı yapacağın iş o kasayı yere indirmek olur 2. si güzel sade görüntü istiyorsan monitörüne kol al havada asılı olsun . bide şu soundbar alsan efso olur happy hourda 700-800 gibi bişeye düşmüştü belki düşer birdaha.
Hocam bu soundbar'ı kullanıyorsan tavsiye eder misin? Sesleri boğuk olmayan ve biraz da ekonomik bir soundbar arıyorum. Stoğa girerse eğer bunu almayı düşünüyorum.

Geri