🔥İndirim Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse 1588 TL

videoyu attığım saniyesinden izlerseniz dongle'ları görürsünüz 8k dongle ile de geliyor diyor yabancı adam ama bilmiyorum dediğim gibi

KREDİ İADESİ NEDEMEK
Alışverişinin belli bir miktarını iade ediyorlar temu üzerinden tekrar harcanabilir.
Screenshot_2025-10-12-11-00-59-310_com.einnovation.temu.webp

Vxe r1 se+ alacaktım bu çıktı şimdi de sorun var falan denmiş alınır mı sizce bu mouse?

ajazz 159 pro 8000hzden buna geçilir mi ne diyorsunuz?

8K dongle dahil, fiyat cazip geldi değerlendirilebilir. Ekstra olarak da bazen hesaba özel 100tl vb. Kuponlar tanımlanabiliyor prime bedavaya gelmiş olur. Not: Prime'a özel.

Beyazı 1646 TL

Bu fiyata daha iyisi gelirmi? Almalımıyım

mouse geldi niye ucuz olduğu belli oldu, bu markada malesef her üründe bir cost op sıkıntısı var, daha önce klavyesini aldım 4 köşesi aynı yükseklikte degil kasası 4 ayağı simetrik olmayan masa gibi sol alt kalkık

mousede sorun şu, mousenin skatezi takılı gelmiyor, 2 adet hilal şeklinde skatez var, tekini taktım ama tam oturmadı gibi geldi sürtüyordu, sök tak yaptık çöp oldu, 2. skatezide taktım simetrik olmuyor, onunda 2 köşesinden biri kalkık gibi duruyor, bu yüzden mousepadda sürtme hissi yapıyor, yani fabrikasyon olarak skatezi takıp yollasalardı bir sıkıntı olmayacaktı, 8k dongle ile geldi ağırlık iyi shape iyi ama skatez meselesi yüzünden iade

mouse geldi niye ucuz olduğu belli oldu, bu markada malesef her üründe bir cost op sıkıntısı var, daha önce klavyesini aldım 4 köşesi aynı yükseklikte degil kasası 4 ayağı simetrik olmayan masa gibi sol alt kalkık

mousede sorun şu, mousenin skatezi takılı gelmiyor, 2 adet hilal şeklinde skatez var, tekini taktım ama tam oturmadı gibi geldi sürtüyordu, sök tak yaptık çöp oldu, 2. skatezide taktım simetrik olmuyor, onunda 2 köşesinden biri kalkık gibi duruyor, bu yüzden mousepadda sürtme hissi yapıyor, yani fabrikasyon olarak skatezi takıp yollasalardı bir sıkıntı olmayacaktı, 8k dongle ile geldi ağırlık iyi shape iyi ama skatez meselesi yüzünden iade
skatez çöp oldu diyorsunuz bu şekilde iade alırlar mı ama bence sorun çıkabilir

skatez çöp oldu diyorsunuz bu şekilde iade alırlar mı ama bence sorun çıkabilir
amazon aula ürünlerine boşuna bu kadar düşük fiyat çekmiyor, en ucuz 8k dongleli mouseler neredeyse 3k iken 1.5k ya ürün satılıyorsa kusuru vardır, bununda kusuru buymuş, amazon zaten aulaları yok fiyatına veriyor sebebide bu tarz saçma sorunları ve kusurları olması, muhtemelen iade kabul ederler

Geri