SİSTEMLERE EN AZ %20 ZAM GELİYOR

Montaj bilgisi olmayan kullanıcılar bilgisayarcılara koşacak; bilen de bilmeyen de sıfır ürünleri monte etmeye çalışacak. Emin olun, azımsanmayacak kadar çok sayıda ürün yanlış monte edilecek veya montaj sırasında hasar görecek. Esnafı küçümsemiyorum ama resmi kurumlarda montaj yapacak kişileri en azından bir testten geçiriyorlar; bilgi düzeyini veya gerekli becerileri ölçüyorlar. Ancak esnafta böyle bir durum yok, bilse de bilmese de “hallederiz abi” diyorlar.

vatana bir şeyler olmuş
1761916710574.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
tüm camiaya geçmiş olsun

Beyler sadece hazır sistemlere mi yoksa bireysel parçalara da gelir mi?

Beyler sadece hazır sistemlere mi yoksa bireysel parçalara da gelir mi?
Sistem olarak, komple bir bilgisayar olduğu için farklı değerlendirilecekmiş artık, parça parça satıp kullanıcının birleştirmesini bekleyecekler. Sistem değil de sistem bileşenlerini toplu satacaklar anladığım kadarıyla, montaj işi kullanıcıda.

Bu bahaneyle zam gelmesi çok mantıksız montaj bile yapmadan oem olarak satacaksın bundle satış hepsini tam tersine fiyatların ucuzlaması lazım. Montaj masrafın yok ek iş gücü kullanmana gerek yok.
Şuan zam gelmesinin tek mantıklı açıklaması ram olur onun dışında zam gelmesi mantıksız
Bandrol işi ayrı bir saçmalık bazı firmalar kepenk indirebilir bu arada. Geri adım atarlar ya da

Sistem olarak, komple bir bilgisayar olduğu için farklı değerlendirilecekmiş artık, parça parça satıp kullanıcının birleştirmesini bekleyecekler. Sistem değil de sistem bileşenlerini toplu satacaklar anladığım kadarıyla, montaj işi kullanıcıda.
Bunun amacı nedir de zamn geliyor shhshahahha neye zam yapacaklarını şaşırdılar iyice

Bu bahaneyle zam gelmesi çok mantıksız montaj bile yapmadan oem olarak satacaksın bundle satış hepsini tam tersine fiyatların ucuzlaması lazım. Montaj masrafın yok ek iş gücü kullanmana gerek yok.
Şuan zam gelmesinin tek mantıklı açıklaması ram olur onun dışında zam gelmesi mantıksız
Bandrol işi ayrı bir saçmalık bazı firmalar kepenk indirebilir bu arada. Geri adım atarlar ya da
zam şu yüzden gelicek videoda dedigi geçmişe dönük 5 yıllık saplamışlar firmalara cezayı o cezada dogal olarak senden çıkacak

Ben bekliyorum seneye bir tane sistem çekicem.

dostlar trt bandrol filan zamlar geliyormus artik toplama pc satan siteler toplanmis sekilde degil tek tek parcalari yollayacakmis bu isler bitiyo diyolar?

Bence bu olay parça fiyatlarını düşürür. Çoğu satıcı hazır sisteme koyduğu parçaları sistemler fiyat olarak avantajlı dursun diye çok uçuk fiyatla listeliyorlar. Bu durum kesinleşirse firmalar bu sefer sistem fiyatı değil parça fiyatları konusunda rekabete girer.

zam şu yüzden gelicek videoda dedigi geçmişe dönük 5 yıllık saplamışlar firmalara cezayı o cezada dogal olarak senden çıkacak
Verilen cezalar %10-20 zamla kapanacak cezalar değil direk firmayı kapattırır. Bence bu işin içinde bir gariplik var yakında kokusu çıkar.
Hazır sistem yerine oem bundle olarak sat bandrole gerek olmaz fiyatlar aynı kalır üstüne montaj masrafın olmaz

Verilen cezalar %10-20 zamla kapanacak cezalar değil direk firmayı kapattırır. Bence bu işin içinde bir gariplik var yakında kokusu çıkar.
Hazır sistem yerine oem bundle olarak sat bandrole gerek olmaz fiyatlar aynı kalır üstüne montaj masrafın olmaz
ben onu bunu bilemem ben bu ülkede tek şey bilriim zam isimi geçtigi an saplarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,140
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri