Çözüldü✓ Bilgisayarım 5-6dk dır açılmıyor

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,498
Sorun dünden beri başladı kendi kendine amd Driver update atmış durduk yere oyunda afk beklerken ekran kartı driverı kendiliğinden kapanıp gidiyordu önce pek dert etmedim ama şimdi 10 dk felan oldu konuyu yazmaya başladıktan sonra fanlar çalışıyor Ramler çalışıyor bir ışık yanıyor anakartta ve şuan A6 hatası yazıyor ama sürekli değişiyor hatalar boot atmıyor anakarttan gücü kesti şimdide anakarta bağlı olan hiç birşeyde güç yok Bios ekranına bile geçemedim şimdi dp den bağlantıyı kesti noluyor bilmiyorum ama cidden can sıkıyor bu durum yardımcı olur musunuz?

Ekler

• IMG_6159.webp
    IMG_6159.webp
    951.5 KB · Hit: 30
  • IMG_6158.webp
    IMG_6158.webp
    862.5 KB · Hit: 30
  • IMG_6160.webp
    IMG_6160.webp
    435.9 KB · Hit: 31
Lian li ekranı geldi ama devamı yok boot ekranındanda attı vga ışığı kırmızı yanıyor sabit A6 yazıyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    947.9 KB · Hit: 16
Bios update yaptıysa kafasına göre ondan olabilir.
Komple kapat fişi çek 5 dakika bekle sonra tekrar tak bas çalışacak mı.

Bios update yaptıysa kafasına göre ondan olabilir.
Komple kapat fişi çek 5 dakika bekle sonra tekrar tak bas çalışacak mı.
2k da çalışmıyor sadece 1080p de çalışıyor

dostum yaşadığın problemi detaylı bir şekilde chatgpt'ye de yaz o da sana yol gösterir.

Ekran kartı brom DDU uygulaması ile.
Sağolun hocam teşekkür ederim yapacağım birazdan bir sorun olursa etiketlerim sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum yaşadığın problemi detaylı bir şekilde chatgpt'ye de yaz o da sana yol gösterir.
kanka hatayı ona sorsam başka şeyler söyleyecekti bende Msi kullanıcısından öğrendim 2k da görmüyor dedi ekranı Uw monitör varsa

Dostum chatgptye sorduğun zaman internette bu problemi yaşayan kişilerin yazdığı çözüm önerilerini sunuyor sana. Yani aslında burada konu açmakla aynı işi yapıyorsun ve bunu daha kısa sürede yapıyorsun...

Dostum chatgptye sorduğun zaman internette bu problemi yaşayan kişilerin yazdığı çözüm önerilerini sunuyor sana. Yani aslında burada konu açmakla aynı işi yapıyorsun ve bunu daha kısa sürede yapıyorsun...
Kankacım benim sorun A6 nın karşılığı device boot etmiyor demek bu hatayı alanlar Bios a girmiş yapıyorlar bende görüntü gelmiyordu rastgele baktığım bir videoda sorun 1440p monitör dendi 1080p ye geçtim görüntü ve boot etti

Ekran kartı brom DDU uygulaması ile.
Görüntü geldi hocam teşekkür ederim sağolun sizin dediğin şekilde yaptıktan sonra birde amd uygulamasından yaptım dediğiniz şeyi 2 defa sıfırlandı kart sürücüleri şimdi eskiden sorun yaşamadığım sürücüye geçtim sorunsuz görüntü veriyor kendi kendine update etmişti bende 25.9.1 vardı dün çıkana oto güncellemiş

Son düzenleme:
Kankacım benim sorun A6 nın karşılığı device boot etmiyor demek bu hatayı alanlar Bios a girmiş yapıyorlar bende görüntü gelmiyordu rastgele baktığım bir videoda sorun 1440p monitör dendi 1080p ye geçtim görüntü ve boot etti

Görüntü geldi hocam teşekkür ederim sağolun sizin dediğin şekilde yaptıktan sonra birde amd uygulamasından yaptım dediğiniz şeyi 2 defa sıfırlandı kart sürücüleri şimdi eskiden sorun yaşamadığım sürücüye geçtim sorunsuz görüntü veriyor kendi kendine update etmişti bende 25.9.1 vardı dün çıkana oto güncellemiş
Ne demek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri