Kumlanma problemi çözüldüyse alınır. O kabalıpa vs. Razıysanız neden alınmasın.S24 ultra almayı düşünüyorum s25 plusın işlemcisi ile arasındaki farkın çok olduğunu biliyorum fakat ultra model istediğim için ve gündelik kullanacağım için tercih etmeyi düşünüyorum alınır mı?
Elime aldım bugün kumlanma dediğiniz tam olarak nedir herkes bahsediyor fakat ben bişey göremedimKumlanma problemi çözüldüyse alınır. O kabalıpa vs. Razıysanız neden alınmasın.
Karanlıkta düşük ışıkta gri tonlu şeylere bakın hocam. Orda böyle kum tanesi gibi şeyler çıkıyor gibi oluyor. Çok büyük bir şey değil ama can sıkabilen bir durum.Elime aldım bugün kumlanma dediğiniz tam olarak nedir herkes bahsediyor fakat ben bişey göremedim
S25 ultra ile arasındaki 20k ya değer mi peki geleceği nasıl olur gen 3 işlemci ileKaranlıkta düşük ışıkta gri tonlu şeylere bakın hocam. Orda böyle kum tanesi gibi şeyler çıkıyor gibi oluyor. Çok büyük bir şey değil ama can sıkabilen bir durum.
şahsen s24ultrayı daha premium buluyorum özellikle sarı olan rengi mükemmel günlük kullanımda fark hissetmezsiniz açıkçası ve aradaki 20 k ya değecek fark olduğunu da düşünmüyorumS25 ultra ile arasındaki 20k ya değer mi peki geleceği nasıl olur gen 3 işlemci ile
Günlük kullanım için olacak zaten ikisinide tuttum bana da öyle geldi s24u daha premium hissettiriyor 5 sene götürse yeterli günlük kullanıyorum oyun yokşahsen s24ultrayı daha premium buluyorum özellikle sarı olan rengi mükemmel günlük kullanımda fark hissetmezsiniz açıkçası ve aradaki 20 k ya değecek fark olduğunu da düşünmüyorum
o zaman s24 ultra alın hocam ben s25 ultrayı şahsen gidipte incelemedim ama s23 ultra ve s24 ultraya bakmıştım çünkü çok dikkatimi çekmiştiGünlük kullanım için olacak zaten ikisinide tuttum bana da öyle geldi s24u daha premium hissettiriyor 5 sene götürse yeterli günlük kullanıyorum oyun yok
Eğer kumlanma sorunu çözüldüyse s24u mantıklı olur. Devam ediyorsa s25 ultra daha mantıklı olur ya da direkt s26 ultrayıda bekleyebilirsiniz. Exynos 2600 dedikleri gibiyse snapdragonu geçecek. Bakalım zamanınız varsa dursun biraz. Hem 26 serisi çıkınca 25 serisi falanda düşer belki. Gerçi şu zamanlar ne düşüyorda neyse..S25 ultra ile arasındaki 20k ya değer mi peki geleceği nasıl olur gen 3 işlemci ile
İlk günle farkı çok mu batarya veya performans olarakvalla elimde s23 ultra var çok memnunum hocam 24 neden alınmasın sorunu yoksa kumlanma gibi sureklı bunu duyuyruz
bugün 2 telefonuda baya kapsamı olarak baktım vatanda bana göre s24u çok daha iyi ve elde amiral gemisi tuttuğunu hissettiren bir cihaz parayı toparlayınca 20si gibi almayı düşünüyorumhocam bende şuan 24u ile 25 plus arasındayım ama çok çok büyük ihtimalle 24u alıcam kumlanma problemi de ilk çıkan cihazlarda varmış düzeltmişler o sorunu 23u ile 24u arasında fark var fakat 24u ile 25u arasında çok bir fark yok 26u çıkınca da bi önceki serilerin fiyatları hemen düşmüyor 5 ay sonra fln düşmeye başlıyor