S24 ultra günümüzde alınır mı?

Hocam düz ip 16 ise rakip bile değiller bence o kadar para verip 60hz cihaz bana hiç mantıklı gelmiyor
bana da gelmiyor ama ios cihaz olarak da ilgimi çekiyor aslında ekosistemim genel olarak samsung üzerine s10 fe+ buds3 vs var ama bakıcam

teşekkürler hocam ip16 ile arasında kalırsanız ne yapardınız
Rica ederim hocam, arkadaşın dediği gibi düz 16 rakip bile değil. S24U çok daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: 1bit
edgeler genel olarak az satıldığını okudum hatta s26 da ya geleck yada gelmeyecekmiş sanırım o yüzden düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung ve iphone dışı cihazlara ön yargılıyım

türkiyede fiyat düşmesi çok beklemediğim bir olay

teşekkürler hocam dikdörgen kasaya karşı önyargım yok mağazada deneyimlebildiğim kadar ettim sıkıntı çekmedim

mediamarkttan 57kya almayı düşünüyordum.Yd almak mantıksız çok imei kaydı zaten 54 bin lira oldu :). oyun da çok oynamıyorum clash royale dışı. bu fiyatta rakibi ip16 var ama düz modeller ile de bu cihaz arasında çok fark vardır
İphone 16 anca getir götür yapar S24U yanında

YD alırsanız 2026 Eylül'e kadar kullanırsınız, kalan 3-4 ay başka telefona sim takıp 2 telefon yaparsınız veya bi ihtimal server kaydı açılırsa kayıt yaptırırsınız. Ben Ocak 2025'te aldım, 1 haftalık cihazdı 25K'ya geldi, kapalı kutu 32K idi o dönem. 60K TR yerine 25K YD çok daha makul gelmişti.

57K'ya alırsanız, özellikle S26'lar çıkınca fazlasıyla değer kaybedecek onu belirteyim. 4-5 sene kullanırım diyorsanız bu durumun pek bir önemi yok tabii.

Hala s24ultra alınır mı

Telefonum samsung m12 değiştirmek istiyorum s serisi almak istiyorum ultra dışı da muhtemelen beni memnun eder ama s24 ultraya zorlamak istedim kamera yüzünden, bu fiyata iphoneda düz iphone dışı çok tercih de yok neler önerirsiniz ?
Alınabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: 1bit
İphone 16 anca getir götür yapar S24U yanında

YD alırsanız 2026 Eylül'e kadar kullanırsınız, kalan 3-4 ay başka telefona sim takıp 2 telefon yaparsınız veya bi ihtimal server kaydı açılırsa kayıt yaptırırsınız. Ben Ocak 2025'te aldım, 1 haftalık cihazdı 25K'ya geldi, kapalı kutu 32K idi o dönem. 60K TR yerine 25K YD çok daha makul gelmişti.

57K'ya alırsanız, özellikle S26'lar çıkınca fazlasıyla değer kaybedecek onu belirteyim. 4-5 sene kullanırım diyorsanız bu durumun pek bir önemi yok tabii.
2021 şubattta çıkan m12 yi aralık 2021 de almıştım 4 yıldır m12 cihazını kullanıyorum sanırım minimum 4 5 sene kullanırım s24u yu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri