edgeler genel olarak az satıldığını okudum hatta s26 da ya geleck yada gelmeyecekmiş sanırım o yüzden düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
samsung ve iphone dışı cihazlara ön yargılıyım
türkiyede fiyat düşmesi çok beklemediğim bir olay
teşekkürler hocam dikdörgen kasaya karşı önyargım yok mağazada deneyimlebildiğim kadar ettim sıkıntı çekmedim
mediamarkttan 57kya almayı düşünüyordum.Yd almak mantıksız çok imei kaydı zaten 54 bin lira oldu . oyun da çok oynamıyorum clash royale dışı. bu fiyatta rakibi ip16 var ama düz modeller ile de bu cihaz arasında çok fark vardır
YD alırsanız 2026 Eylül'e kadar kullanırsınız, kalan 3-4 ay başka telefona sim takıp 2 telefon yaparsınız veya bi ihtimal server kaydı açılırsa kayıt yaptırırsınız. Ben Ocak 2025'te aldım, 1 haftalık cihazdı 25K'ya geldi, kapalı kutu 32K idi o dönem. 60K TR yerine 25K YD çok daha makul gelmişti.
57K'ya alırsanız, özellikle S26'lar çıkınca fazlasıyla değer kaybedecek onu belirteyim. 4-5 sene kullanırım diyorsanız bu durumun pek bir önemi yok tabii.
Telefonum samsung m12 değiştirmek istiyorum s serisi almak istiyorum ultra dışı da muhtemelen beni memnun eder ama s24 ultraya zorlamak istedim kamera yüzünden, bu fiyata iphoneda düz iphone dışı çok tercih de yok neler önerirsiniz ?
YD alırsanız 2026 Eylül'e kadar kullanırsınız, kalan 3-4 ay başka telefona sim takıp 2 telefon yaparsınız veya bi ihtimal server kaydı açılırsa kayıt yaptırırsınız. Ben Ocak 2025'te aldım, 1 haftalık cihazdı 25K'ya geldi, kapalı kutu 32K idi o dönem. 60K TR yerine 25K YD çok daha makul gelmişti.
57K'ya alırsanız, özellikle S26'lar çıkınca fazlasıyla değer kaybedecek onu belirteyim. 4-5 sene kullanırım diyorsanız bu durumun pek bir önemi yok tabii.