GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,007
Var hocam problem yok ondahonorda google youtube yok sanırsam doğru mudur tam anlayamadım
Var hocam problem yok ondahonorda google youtube yok sanırsam doğru mudur tam anlayamadım
hocam kamerası sizin işinizi görür almanızı öneririm işletim sistemi ve ekranı için bile alınırDostlar S24 Ultra 256gb almayı düşünüyorum da pek bi fikrim yok telefonlar hakkında. 55 bin tl bandına daha uygun daha mantıklı bir telefon öneriniz var mıdır + olarak beni ne kadar süre götürür bu telefon muhtemelen 5-6 yıl başka telefon alma gibi bi durumum olmayacak. + olarak aşçılık öğrencisiyim benim için en önemli olan şey kamera, kamerası daha iyi olan telefon öneriniz vs varsa çok iyi olur
örgün eğitimdeyim bekleyeyim yasa gelirse gerçekten çok güzel olur teşekkürler bilgilendirme içinEğer örgün eğitim öğrencisi isen bekle yasa çıkarsa kdv ve ötv'siz çok daha uygun fiyata alabilirsin. Ben S24 plus sahibiyim onu ablaya vereceğim kendime geçen gün S24 ultra sipariş ettim pazartesi elimde olur. Şu an 50 bin bandında en premium telefon...
kalem dışında daha iyi bir tarafını söylermisinAlınır s24u dan şaşma s25u üst model olmasına rağmen 24 daha iyi bana göre
Kalem başlı başına büyük olay zaten. Benim S24 Plus'dan Ultra'ya geçişimin tek sebebi.. S24 Plus'da çok premium bir telefon olmasına rağmen önceki telefonum Note Fan Edition ve Note 10+ da ki rahatlığı yakalayamadım. Çok fazla not almam, takvimi ve alarmı aktif kullanmam, fotoğraf çekimlerimde çok işime yarıyor..kalem dışında daha iyi bir tarafını söylermisin