Pc parçalar zamanla toplanırsa bir zararı olur mu

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu uzun süre kullanılmaycak sonuçta ondan bir sorayım dedim teşekkür ederim iyi akşamlar

Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu uzun süre kullanılmaycak sonuçta ondan bir sorayım dedim teşekkür ederim iyi akşamlar
yok nolcak

olmaz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem tamamlanana kadar parçaların mental şöyle olur ama

o biriktirdiğin paraları
ya döviz ya değerli madene yatır

tl değer kaybını bu şekilde önle
bütün sistemi tek kalemde alabileceğin zaman bu bütçe oluştuğu zaman al

o biriktirdiğin paraları
ya döviz ya değerli madene yatır

tl değer kaybını bu şekilde önle
bütün sistemi tek kalemde alabileceğin zaman bu bütçe oluştuğu zaman al
Hocam 2.el toplamayı düşünüyorum bu dediğin 2.el içinde geçerli mi

Senin aldığın parçalar da uzun süre raflarda duruyor zaten bir şey olmaz tabii.

Hocam 2.el toplamayı düşünüyorum bu dediğin 2.el içinde geçerli mi
asıl ikinci el için alıp alıp koymak daha kötü
ürünü kısa süreli deneme imkanın olsa bile

ayrıca zaman ne gösterir bilemezsin
bu gün işlemci aldın koydun köşeye
yatın ekran kartı aldın koydun köşeye

Allah bu alternatifi hiç bir zaman ne sana ne başka arkadaşa yaşatmasında örneklendirmek için söyelyeceğim
diyelim ki paraya sıkıştın ve nakit bulamıyorsun
elindekileri çıkarmak zorunda kalacaksın zarar etme ihtimalin var

ama diyelim döviz veya değerli maden attın kenara çok acil ihtiyaçların oldu köşeye koyduğun döviz veya değerli madenden işini görür tekrar düzlüğe çıktığında pc için bir bütçe atarsın köşeye

Paran birikene kadar bir sey alma yatirim yap belli mi olur belki yaptigin yatirim sana guzel bir geri donus yapar aklinda olmayan sistemi alirsin direkt.

Fikrimce teknolojik hicbir seye parani park etme eger al sati yapilabilcek hizli satilcak o derece ucuz bir sey bulmadiysan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,241
Üyeler
183,776
Son üye
bakara66
Geri