Hazır gaming toplama kasa işi bitiyor mu ? %20 ZAM Kapı da mı= ?

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,868
Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ? montajlı hazır gelme devri kapanıyor sanırım
(aklımda tek soru, bilindik firmalarda kasa toplama bölümünde çalışanlara ne olacak ? )
@Abdullah Hacıgül , @Mehmet Yılmaz
@İsimbulamajim ne oluyor :D
video özeti;
Mesut Çevik’in bu videosunda öne çıkan başlıklar şunlar:

• Hazır oyuncu sistemlerine en az %20 oranında zam geleceği belirtiliyor. Bu artışın, döviz kuru, tedarik zinciri sorunları ve artan maliyetlerle bağlantılı olduğu ima ediliyor.
  • Hazır sistem işiyle uğraşanlar için işlerin zorlaştığı ve bu alanda faaliyet göstermeye devam edecek olanlara “boş şans” dilendiği ifade ediliyor.
  • Videonun başlığı ve açıklamasında, sektörde bazı firmalara yönelik büyük cezaların gündemde olduğu da vurgulanıyor. Bu cezaların nedeni detaylandırılmasa da, sektördeki bazı usulsüzlükler veya tüketici mağduriyetleriyle ilgili olabileceği ima ediliyor.

Ekran görüntüsü 2025-10-31 203714.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-31 203721.webp

Son düzenleme:
Konuyu ben açacaktım şimdi. İyi ki açtın. @Abdullah Hacıgül güncel bir bilgi var mı İtopya'dan? Ya da herhangi bir markadan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu hakkında düşünceleriniz neler ? montajlı hazır gelme devri kapanıyor sanırım
(aklımda tek soru, bilindik firmalarda kasa toplama bölümünde çalışanlara ne olacak ? )
video özeti;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bu arada hakikaten Mesut'un dediği gibiyse bitti denilebilir. Anca mağazalar parça satışı yapar bundan sonra.

Konuyu ben açacaktım şimdi. İyi ki açtın. @Abdullah Hacıgül güncel bir bilgi var mı İtopya'dan? Ya da herhangi bir markadan?

Bu arada hakikaten Mesut'un dediği gibiyse bitti denilebilir. Anca mağazalar parça satışı yapar bundan sonra.

Öyle yapacaklarmış zaten. Montaj bize ait.

Öyle yapacaklarmış zaten. Montaj bize ait.

Montaj kısmında sıkıntı olmaz. En kötü adamın dediği gibi uygun bir fiyata, gözünün önünde bir bilgisayarcıya toplatırsın da çok saçma olay anasını satayım.

@Mantıklı Kanks Aferim az daha sinirlen sen :D

Montaj kısmında sıkıntı olmaz. En kötü adamın dediği gibi uygun bir fiyata, gözünün önünde bir bilgisayarcıya toplatırsın da çok saçma olay anasını satayım.
Mahalle bilgisayarcım, bilgisayara üfleyen&seven Harun abime devlet kapıları açtı :D

video özeti;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha ne kadar boğazlayacaklar ithalatı ve teknoloji sektörünü? Yani bu satıcılara da ağır konuşucam uyarı yemek istemiyorum, abi sizin hiç mi lobiniz falan yok? Kalk deseler kalkacak in deseler inecek misiniz böyle. Hem siz zarar görüyorsunuz hem müşteriler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,061
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri