İstanbul'da çalışılırmı

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Milli saraylara başvurmuştum sürekli işci kategorisinde 7093 sırada çıktım 😃 13 kasımda mülakat var ailem çıkar umuduyla gidelim diyor ama sizce çıkarsa İstanbul'da çalışılır mı Kastamonu da yaşıyorum ve İstanbula bu yaz ilk defa gezmeye gittik çok güzel büyük bu şehir ama zorluğuda çok yani ikilemde kaldım yoksa memlekette kalıp ufak tefek oto alım satım işleriylemi uğraşsam

Masraflı bir şehir ama alışınca gidesin pek gelmiyor.

Milli saraylara başvurmuştum sürekli işci kategorisinde 7093 sırada çıktım 😃 13 kasımda mülakat var ailem çıkar umuduyla gidelim diyor ama sizce çıkarsa İstanbul'da çalışılır mı Kastamonu da yaşıyorum ve İstanbula bu yaz ilk defa gezmeye gittik çok güzel büyük bu şehir ama zorluğuda çok yani ikilemde kaldım yoksa memlekette kalıp ufak tefek oto alım satım işleriylemi uğraşsam
maaşına ve kalacağın yere bağlı

maaşına ve kalacağın yere bağlı
60k üstü maaş varmış hocam bide tediye diye bi sistem var 2-3 ayda bir 10-15k arası para falan veriyolarmış işçi kadrosu aslında kârlı gibide ama kalacağım yer belli değil daha mülakat var ama olursada Dolmabahçe sarayı gibi yerler

60k üstü maaş varmış hocam bide tediye diye bi sistem var 2-3 ayda bir 10-15k arası para falan veriyolarmış işçi kadrosu aslında kârlı gibide ama kalacağım yer belli değil daha mülakat var ama olursada Dolmabahçe sarayı gibi yerler
anladım maaşın yarısı yaklaşık kiraya falan gidecek ama işin yoksa halihazırda çalış bence

şahsen kastamonuda yaşıyorum böyle bir fırsat bulsam giderdim herhalde ya inşallah çıkar hocam

İstanbul'dakiler çalışabiliyorsa sende çalışırsın. Önce bir Ev bulun. Oraya alışan da Kastamonu'ya geldiğinde senin gibi düşünür. Küçük yerlere alışamıyorlar kolaylıkla.

sürekli işçi şartları güzel çok fazla ek ödeme kalemleri var fakat o kurumda feci torpil dönüyor ama denemeyip akılda kalacağına katıl yinede mülakata.

Geri