PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
2k en az 180hz ve g sync li mönitör önerisi alabilirmiyim
kullanıyorum memnunum2k en az 180hz ve g sync li mönitör önerisi alabilirmiyim
Sadece bu bile almamak için yeterli bir sebep. Renk gamutu çok düşük.
aoc q27g4xf bu nasıl hocamSadece bu bile almamak için yeterli bir sebep. Renk gamutu çok düşük.
Alıntıyı görüntüle
Bu konuları sizinle konustuk. H27t22c ve stand önerdim. Eğer illa almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz aoc güzel. Ben fiyat karşılığında verilen performansa bakarım. KTC de iyi marka, takip ettiğim profesyonel incelemeciler öneriyor. Bu bile önermek için yeterli.aoc q27g4xf bu nasıl hocam
Akakce üzerinden baktığımda 1800 tl fark var iki model arasında ktc alıp bir de stand alınca 600-700 fark kalacak yine de ktc mantıklı peki ? kendimde monitör alacağım onun için soruyorum.Bu konuları sizinle konustuk. H27t22c ve stand önerdim. Eğer illa almak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz aoc güzel. Ben fiyat karşılığında verilen performansa bakarım. KTC de iyi marka, takip ettiğim profesyonel incelemeciler öneriyor. Bu bile önermek için yeterli.
Mantıklı. Performansları benzer çünkü. Aoc da pivot ve yükseklik ayarı desteği var farkı bu.Akakce üzerinden baktığımda 1800 tl fark var iki model arasında ktc alıp bir de stand alınca 600-700 fark kalacak yine de ktc mantıklı peki ? kendimde monitör alacağım onun için soruyorum.
2k en az 180hz ve g sync li mönitör önerisi alabilirmiyim
İyi değil. Parlaklık düşük. Kontrast ortalama.
Kullanıyorum memnunum pchocasının videosu var bakabilirsiniz bende ordan buldum.
İyi değil. Parlaklık düşük. Kontrast ortalama.
Sizi tatmin ediyorsa güle güle kullanın, bütçesinde daha iyi monitörler var.Beni tatmin ediyor hocam açıkçası
Peki son olarak bu denkleme 9500 tl olarak msi g274qpf e2 yi eklersek en iyi senaryo hangisi olur ? farka değer mi ?Mantıklı. Performansları benzer çünkü. Aoc da pivot ve yükseklik ayarı desteği var farkı bu.