En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Existentia

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,120
Geçen sene basit bir haftasonu projesi geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Denemek isteyenler için site: enucuzsistem.com

Eklenen özellikle
+Ram Tipi filtresi geldi
+InceHesap ve PcKolik hariç eksik bilgiler giderildi

Son düzenleme:
Geçen sene basit bir haftasonu projesi olarak ucuzasistem.com adlı bir proje geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.
Şimdi ise projeyi baştan, daha planlı ve sağlam bir şekilde yeniden yaptım. Henüz tamamen bitmiş değil ama kasım indirimlerinde kullanmak isteyen arkadaşların geri bildirimlerini almak istiyorum.

Şu anki durum:
  1. Bazı firmaların ürünlerinde hâlâ eksik bilgiler var. (Kısa sürede tamamlanacak.)
  2. Fiyat geçmişi özelliğini eklemeyi planlıyorum. (Zaman bulabilirsem yakın zamanda eklenecek.)
  3. İlerleyen dönemde, işlemci ve GPU’ya göre ortalama fiyat karşılaştırması da göstermeyi düşünüyorum.
  4. Bütün ürünlerin her bir parçasını detaylı çektikten sonra kıyaslama özelligi (Yakında olmaz gibi)
Hocam ellerinize sağlık güzel bir proje olmuş ancak siteye ilk girdiğim zaman Gpu filtesi çalışmadığını farkettim GPU filtreleyince sonuç vermiyor

Hocam ellerinize sağlık güzel bir proje olmuş ancak siteye ilk girdiğim zaman Gpu filtesi çalışmadığını farkettim GPU filtreleyince sonuç vermiyor
Bir şeyi geliştirirken bozmuşum muhtemelen hemen düzeltip atıcam teşekkürler

Geçen sene basit bir haftasonu projesi olarak ucuzasistem.com adlı bir proje geliştirmiştim. Ancak zamanla artan sorunlar nedeniyle devam ettirememiştim.

Şu anki durum:
Laptop icinde varmi hocam

Laptop icinde varmi hocam
İnşallah hocam ama kısa vadede zor zaten malum fiyat takip siteleri fena olmasa da indeksliyorlar, ayırt edici bir iki özellik bulabilirsem neden olmasın

Beton yetmez.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Site tasarımı falan değişebilir fakat konsept mükemmel.

@Mert Özkaya site için bi destek atarsın. Bu arkadaşın yaptığı siteyi öneririm

Elinize sağlık, işlemci ve ekran kartında amd intel nvidia seçimine göre modellerde sadece ilgili markaların modeli seçilebilirse daha iyi olur.
Olursa DDR4, DDR5, AM4-AM5 gibi filtreler eklenebilir

Elinize sağlık, işlemci ve ekran kartında amd intel nvidia seçimine göre modellerde sadece ilgili markaların modeli seçilebilirse daha iyi olur.
Olursa DDR4, DDR5, AM4-AM5 gibi filtreler eklenebilir
Hocam DDR4-DDR5 geliştirme aşamasında fakat onun içinde bazı sitelerden gelen eksik bilgilerin gelmesi gerekiyor zaten o kısmı çözümce anakart chipset filtresi de getirmeyi planlıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Elinize sağlık, fiyat güncellemesi ne kadar sürede bir oluyor? Atıyorum ürün mesela 200.000 yazılmış ama siteye girince 190.000(indirimle vs.) veya 210.000 falan olabiliyor ya, onu ne kadar sürede güncelliyor acaba?

Onun dışında listeleme filtresini detaylı yapmayı deneyebilirsiniz. Bir de bazı markalar kendi sitesinde sattığı kasaları n11, Trendyol gibi sayfalarda taksitli satabiliyor. Onlar da ileride eklenebilirse mükemmel olur.

Şimdiden beğendim.

Elinize sağlık, fiyat güncellemesi ne kadar sürede bir oluyor? Atıyorum ürün mesela 200.000 yazılmış ama siteye girince 190.000(indirimle vs.) veya 210.000 falan olabiliyor ya, onu ne kadar sürede güncelliyor acaba?

Onun dışında listeleme filtresini detaylı yapmayı deneyebilirsiniz. Bir de bazı markalar kendi sitesinde sattığı kasaları n11, Trendyol gibi sayfalarda taksitli satabiliyor. Onlar da ileride eklenebilirse mükemmel olur.

Şimdiden beğendim.
Fiyat güncelleştirmesini şu an 3 saatte bir yapmaya çalışıyorum (geceleri yapmıyorum) sıklığı çok arttırınca sitelerden ban yeme ihtimalim yüksek kademeli şekilde test arttırmaya çalışıyorum. Filtreler için haklısınız geliştirmek için çalışıyorum

Geri