Hepsiburada Garanti karta taksit

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
33000
Hepsiburada bugün neredeyse çoğu bankaya vade farksız 9 taksit imkanı sunuyorken bi anda garanti bankasına verdiği vade farksız 6 taksit imkanını kaldırdı. Sapphire rx9070xt pilse modelini almayı düşünüyorum bi eksiğim ekran kartı kaldı vade farksız taksit imkanı rahatlatırdı beni ama kaldırdılar sizce yeniden gelir mi yoksa n11 üzerinden 3 taksitle Gigabyte modelini alcam düşüncelerinizi alabilirim iyi forumlar.

Amazon garantiye 9 ay taksıt sunmakta göz atarsanız gün içinde 31bin liraya kadar düşüyor orayı takip edin hocam.

Amazon garantiye 9 ay taksıt sunmakta göz atarsanız gün içinde 31bin liraya kadar düşüyor orayı takip edin hocam.
Şimdi gördüm hocam asus prime versiyonu vade farksız 6 ay taksitle 36k fiyatı iyi gibi geldi olmadı ona yonelicez bakalım vade farkına 39 vermektense farksız asus almak daha mantıklı gibi. Birde sapphire pure modeli 36350 , asus prime modeli 36000 sen olsan hangisini tercih ederdin ?

Son düzenleme:
Şimdi gördüm hocam asus prime versiyonu vade farksız 6 ay taksitle 36k fiyatı iyi gibi geldi olmadı ona yonelicez bakalım vade farkına 39 vermektense farksız asus almak daha mantıklı gibi. Birde sapphire pure modeli 36350 , asus prime modeli 36000 sen olsan hangisini tercih ederdin ?
Hiçbirini alma o fiyatlar verilmez zaten amazona bolca stok giriyor suan stoksuz fiyatları o 31-32 bandına rahatlıkla düşüyor o zaman tercih edebilirsiniz.
Forumda aktif olun siz stok düşerse bilgilendırırım

Sistemimin siparişini verdim hocam bi kartı kaldı diğer parçaları aldım yıllardır da pcm yok onun heyecanı var bekliyorum bende bakalım inşallah düşer fiyatlarda o bantlara bulabiliriz sık sık girerim foruma artık var mı bir gelişme diye teşekkür ederim sağolasın

Vatan gece fırsatı bitmiş yine gelir

33k 9070xt+nitro modeli

Sistemimin siparişini verdim hocam bi kartı kaldı diğer parçaları aldım yıllardır da pcm yok onun heyecanı var bekliyorum bende bakalım inşallah düşer fiyatlarda o bantlara bulabiliriz sık sık girerim foruma artık var mı bir gelişme diye teşekkür ederim sağolasın
Anlıyorum heyecanınızı bende 9070xtli sistem diziyorum o yüzden çok göz atıyorum çoğu alışveriş sayfalarına o yüzden aşa yukarı fiyat bantlarını biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33k 9070xt+nitro modeli
Evet 29.400 9070xt pulse mevcuttu ama orada taksıt ımkanı 3 taksıt world vardı garantiye taksit yoktu diye biliyorum.

33k 9070xt+nitro modeli
Şu an 39300 TL o model garantiye 3 taksit yapıyor dediğin fiyatlar olsa 3 taksitle de alabilirim ama 11.11 indirimleri için mi fiyat yükseltiyorlar yoksa genel olarak mı yükseldi bilmiyorum aşırı bi yükselme var o civarlara düşse direkt çekerim de işte güzel paralar 😁

Anlıyorum heyecanınızı bende 9070xtli sistem diziyorum o yüzden çok göz atıyorum çoğu alışveriş sayfalarına o yüzden aşa yukarı fiyat bantlarını biliyorum.

Evet 29.400 9070xt pulse mevcuttu ama orada taksıt ımkanı 3 taksıt world vardı garantiye taksit yoktu diye biliyorum.
Bence ayin 6si 7si gibi bi indirim gelebilir 11.11 için ama bakalım nasıl bir yol izleyecekler şu an için acelem yok bekliyorum

Geri