MSI 34" MAG 345CQR - Hepsiburada Premium Karta 9 Taksit

Reaksiyon skoru
38
MSI 34" MAG 345CQR 3440x1440 (UWQHD) 21:9 CURVE 1000R VA 180HZ 1MS FREESYNC

Hepsiburada Hepsiburada Premium Karta Vade Farksız 9 Taksit 15.144 TL

Yorumları alalım

Neden Va koyarlar ki
Kavisli monitörlerin hepsi VA panel maliyetle pek alakası yok. hepsi demiyimde büyük çoğunluğu diyim yani.
ips'in diziliminden kaynaklı, ya oled ya va.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nano ips de var ama akıl karı değil, aynı paraya oled geliyor

Açıkçası yıllardır 60Hz monitör kullandım. va panelmiş ıps miş pek deneyimim olmadı. Geçenlerde liquid retina XDR ekranlı macbook pro aldım. Onun ekranından sonra monitörü değiştirmem gerektiğini anladım. Aşağıda yazdıklarım arasında kaldım. İndirim varken hangisini alayim?

MSI 34" MAG 345CQR
ASUS TUF VG34VQL3A
Dell S3422DWG 34
ViewSonic VX3418-2KPC 34

Açıkçası yıllardır 60Hz monitör kullandım. va panelmiş ıps miş pek deneyimim olmadı. Geçenlerde liquid retina XDR ekranlı macbook pro aldım. Onun ekranından sonra monitörü değiştirmem gerektiğini anladım. Aşağıda yazdıklarım arasında kaldım. İndirim varken hangisini alayim?

MSI 34" MAG 345CQR
ASUS TUF VG34VQL3A
Dell S3422DWG 34
ViewSonic VX3418-2KPC 34
Hiçbiri iyi değil. Maclerde scale farklı oluyor. En güzel 5K monitörde gözüküyor fakat onlar da ateş pahası. Dell ultrasharpa bakabilirsin, 120 hz 2k ips, yanlış hatırlamıyorsam ppi değeri iyiydi. Betterdisplay ile scale edip kullanmak da bir çözüm.

1752138624004.webp

Hiçbiri iyi değil. Maclerde scale farklı oluyor. En güzel 5K monitörde gözüküyor fakat onlar da ateş pahası. Dell ultrasharpa bakabilirsin, 120 hz 2k ips, yanlış hatırlamıyorsam ppi değeri iyiydi. Betterdisplay ile scale edip kullanmak da bir çözüm.

Alıntıyı görüntüle
Yanlış anlamayın konuya hakim olmadığımdan soruyorum. Diğer monitörlerin fiyatlari ayırdığım bütçeyi aşıyor. Hem mac hemde windows kullanıyorum. Çok oyuncu değilim. Arada vakit geçirmek için lol gibi oyunlara takılıyorum. Yazılımcıyım ve kodlama için kullanmayı planlıyorum

Yanlış anlamayın konuya hakim olmadığımdan soruyorum. Diğer monitörlerin fiyatlari ayırdığım bütçeyi aşıyor. Hem mac hemde windows kullanıyorum. Çok oyuncu değilim. Arada vakit geçirmek için lol gibi oyunlara takılıyorum. Yazılımcıyım ve kodlama için kullanmayı planlıyorum
Netlik çok önemli, dell g2724d aldım sorun etmem diye yazılar patatese dönüyor. O yüzden 2000 üzeri zone'u olan miniled monitör aldım. Maalesef apple'ın saçma sapan işi yüzünden böyle. Ha eğer ppi değeri yüksek bir monitör alırsanız, bahsettiğim better display ile ölçeklendirmeyi yaparsınız. Bende 14 inch mackbook pro var, better display ile scale ediyorum, apple'ın sunduğu seçeneklere kıyasla daha net görüntü veriyor.

MSI 34" MAG 345CQR 3440x1440 (UWQHD) 21:9 CURVE 1000R VA 180HZ 1MS FREESYNC

Hepsiburada Hepsiburada Premium Karta Vade Farksız 9 Taksit 15.144 TL

Yorumları alalım
Ghosting sorunlu monitör.
Bu monitör alınabilir ghosting ve gecikme durumu iyi.

Geri