🔵Bu Konuda Dürüst Olunuz🔵

Vakti Olan Herkesten Ricamdır…
Türkiye’nin Nasıl Bir Yer Olmasını İsterdiniz Nelerin Düzelmesini İstersiniz …

HAYAL EDELİM BELKİ BİR GÜN HAYALLER GERÇEK OLUR 🥳🥳
türkiye ne kadar iyi olursa olsun illa gezmek isterdim ben diğer ülkeleri ya hep aynı yerde durmak boğuyor bence bir süre sonra ne kadar iyi olsada insanı ben kısasa kısasın esas alındığı bir ceza sistemi ister cezalardan sonra değil önce önlem alınmasını isterdim ülkede ölen ölünce bir anlamı kalmıyor şu torpil para aklama olayları kalkmalı bide geçim iyi olsun gerisi gene okeyim ben

Vakti Olan Herkesten Ricamdır…
Türkiye’nin Nasıl Bir Yer Olmasını İsterdiniz Nelerin Düzelmesini İstersiniz …

HAYAL EDELİM BELKİ BİR GÜN HAYALLER GERÇEK OLUR 🥳🥳
Irk çeşitlilği azalsın alım gücü artsın yeter, ha bide ceza kanunu hangi takımlı olduğuna göre işlemesin 🤣

Ben nedense bu ülkede hiçbir siyasi partiye güvenemiyorum ya hiçbiri güven vermiyor hepsinin tek bir amacı var oda kim daha çok kazanacak
bana göre hepsi akp'ye hizmet ediyor yani sahte muhalefet

ekonomi,eğitim,adalet,denetimler ve kuralların düzeltilmesi

Eğitim sistemi düzelse gerisi çorap söküğü gibi gelir.

ülke böyle giderse birkaç seneiçinde nazi almanyası gibi bişi çıkarsa şaşırmıcam

ülke böyle giderse birkaç seneiçinde nazi almanyası gibi bişi çıkarsa şaşırmıcam
Ülke zaten şuan bitmiş durumda güvenli ortam yok Türkiye’de Hergün 210 kişi silah bıçak yada kavga durumunda ya yaralanıyor ya vefat ediyor yada olaydan dolaylı etkileniyor artık bu ülkedeki polis bile kavga anında polisi arıayın diyorsa ben bu ülkeye gelen yönetimin 4 4 lük olmasına rağmen düzelteceğini sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri