Sistem Nasıl? neler değişilebilir

hocam teşekkürler ancak cooler master hyper 212 den birden fazla var hangisini seçmeliyim vede kasa olarak bitfenix olmasını istiyorum dış görünüş açısından bitfenixi istiyorum ne yapabilirim?
İşlemci soğutucu olarak Hyper 212 nin en ucuz olanını seçin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa daha güzel ama Biostar anakarttansa Msi daha mantıklı olur. Yoksa sizin attığınız sistemde işlemci ve soğutucu da daha iyi. Ama özelleştirme seçeneği olmaması kötü. Bir de bu GameGaraj'da ürünlerin detaylarını yazmama olaylarına sıcak bakamıyorum. 32GB Ram tamam da markası ne mesela?
Onu geç o sistemdeki ram CL46 ve 5600Mhz.

Kasa daha güzel ama Biostar anakarttansa Msi daha mantıklı olur. Yoksa sizin attığınız sistemde işlemci ve soğutucu da daha iyi. Ama özelleştirme seçeneği olmaması kötü. Bir de bu GameGaraj'da ürünlerin detaylarını yazmama olaylarına sıcak bakamıyorum. 32GB Ram tamam da markası ne mesela?
Crucial pro diye bir marka. Evet markası kötü ve cl46

hocam teşekkürler ancak cooler master hyper 212 den birden fazla var hangisini seçmeliyim vede kasa olarak bitfenix olmasını istiyorum dış görünüş açısından bitfenixi istiyorum ne yapabilirim?
Kasada dış görünüşten çok bence içindeki psuya bakın bitfenix kasasının içindeki psu çok ta iyi değil onun yerine.
Bu kasayı alın Mesh panel olduğu için hava akışı daha iyi ve içindeki psu daha iyi.

Tam senin istedğin kasa
hocam kasa baya iyi duruyor herşeyi tam istediğim gibi teşekkürler

O kasayı alırsan fiyat uçar. Benim attığım sistemin kasası hakkında ne düşüniyorsun.
hocam sizin attığınız sistemin kasasını fazlasıyla beğendim benim istediğim kasanın görüntüsünden bile daha güzel ve parçalarıda gayet güzel onu almayı düşüneceğim

İşlemci soğutucu olarak Hyper 212 nin en ucuz olanını seçin.

Onu geç o sistemdeki ram CL46 ve 5600Mhz.
onun yerine hangi rami tercih edebilirim?

o bilgileri sepete ekleyince veriyormuş bende az önce öğrendim özelliştirme falan sepete ekleyince geliyor

Twinmos 6000mhz cl36 (2x16) ram seç ve anakartı asus b650m-r yap biostar yerine.

Ama söyleyeyim o aigo kasanın içindeki güç kaynağı belli bile değil ileride sıkıntı çıkarabilir.

sistem bu
kasayı buna dönüştürcem bi sorun olurmu? uyumsuzluk çıkarmı? https://www.itopya.com/bitfenix-w80...s-argb-usb-30-atx-mid-tower-siyah-kasa_u29693

ram 32 gb olcak bi sorun olurmu?

1 tb ssd yetermi?

sistemin kendisi güzelmi? uyumsuz parça varmı değiştirilmesi gereken bir şey????
sistem işini çok bilmiyom
Genel olarak pahalı bir sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,136
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri