Estetikligi benim icin önemli kasayı masa üzerinde kullanmayı düşünüyorum mesh panellerdeki delikli yapı eski ve kötü hissetiriyorbu akvaryum kasa sırf görsellik için hocam mesh kasalara göre hava akışı daha zayıf ama hacim olarak daha büyük ve estetik duruyor bu kasalar
Genel olarak en iyi markaları kullanmaya çalıştım dogrudurFiyat pahalı geldi bana komple
darboğaz garantili sistemKasanın mesh panel olmaması gerçekten bu kadar onemlimi
GP değilde GD modelinin geliyor olması gerekli.Aigo DS900 kasasının güç kaynağına baktım içinde GP750 750W 80+Bronze güç kaynağı varmış sanırım 12+ yerinden tam 750W verebiliyor ve içinde OVP,UVP,OCP,OPP,OTP,SCP korumaları varmış.
Ama pek emin değilim bu güç kaynağı ile olan bilgiler kısıtlı biraz.
Belki alınabilir o kadar kötü değil içindeki Psu.
C tier denilebilir.
Alıntıyı görüntüle
İncelemesi:
Rehber: Aigo GP750 alınır mı?
Evet herkese merhabalar. Dünkü konudan dolayı aklıma AIGO GP750 PSU’su takılmıştı. Ben de incelemek istedim. Öncelikle kaynak paylaşan @roxy1881 hocama teşekkür ederim. Umarım bu rehberi beğenirsiniz ve PSU hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz. Ek bilgi: Bu PSU nun iki modeli var. DC-DC...www.technopat.net
Birde ek olarak Sistemde SSD olarak Lexar NM790 1TB seç okuma yazma hızları daha iyi.
İnternetten bakınca sadece GP modeli çıkıyor videolarda veya resimlerde falanda göremedim tam olarak içindeki güç kaynağını ama gamegaraj hem bu psuyu ayrı olarak sattığı için büyük ihtimalle bu kasada da aynı psuyu kullanmışlardır diye düşündüm.GP değilde GD modelinin geliyor olması gerekli.
Kasayı alacak olan kişilerden sormalarını istemiştim ve 3 kişide de GD modelini duymuştum.İnternetten bakınca sadece GP modeli çıkıyor videolarda veya resimlerde falanda göremedim tam olarak içindeki güç kaynağını ama gamegaraj hem bu psuyu ayrı olarak sattığı için büyük ihtimalle bu kasada da aynı psuyu kullanmışlardır diye düşündüm.
aigonun kendi sitesindende bakamadım açılmıyor niyese.