bir önerin var mıBüyük ekranlı fiyatına göre iyi işlemcili herhangi bir tablet al. Bazıları 7 inch fln küçük alıyor zevk meselesi ama ben büyük ekran olmayınca tablet diyemiyorum
marka olarak çok bilmiyorumda aynı düzeyde apple veya samsung var mı aynı fiyatta flnHonor magic pad 2
Tabletin videolarını izlemeni öneririm klavyeli kılıfı ve kalemiyle birlikte satılıyor.144 Hz OLED ekranı var muazzam bir şey.Ama apple ekosistemi olsun dersen ipad air m3 alabilirsin eğitim indirimi varsa kalemle birlikte.bir önerin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
marka olarak çok bilmiyorumda aynı düzeyde apple veya samsung var mı aynı fiyatta fln
İkiside şuan neredeyse aynı fiyat.Tabletin videolarını izlemeni öneririm klavyeli kılıfı ve kalemiyle birlikte satılıyor.144 Hz OLED ekranı var muazzam bir şey.Ama apple ekosistemi olsun dersen ipad air m3 alabilirsin eğitim indirimi varsa kalemle birlikte.
iphone ile kullanıcaksan ben ipad öneririm ben de genel olarak Apple kullanıcısıyım , çok rahat oluyor eşleşme durumlarından dolayı ama iphone kullanmasaydım kesinlikle attığım tableti alırdımİkiside şuan neredeyse aynı fiyat.
Apple ekosistemi dışında honorun özellikleri daha iyi sanırım.
Bide iphone telefonla kullanıcam bu istediğim özellikler bu konuda eşleşme konusunda fln zorluk çıkarır mı
iphone kullanısı olarak yinede honor alınır mı çünkü özellikleri olsun gb olsun oled ekranı olsun her türlü daha iyi honoriphone ile kullanıcaksan ben ipad öneririm ben de genel olarak Apple kullanıcısıyım , çok rahat oluyor eşleşme durumlarından dolayı ama iphone kullanmasaydım kesinlikle attığım tableti alırdım
Aslında o kadar yüksek bütçe harcamaya gerek yok xiaomi pad 7 alıp geçin süper tablet.maks 30k olabilir ya oda zorlamayla belki
Ipad alınır bence tel iphone oldugu için eşleşme konusunda sorun çıkarmaz daha uyumlu çalışır mini 7 de düşünebilirsiniz belki ama ekran küçükiphone kullanısı olarak yinede honor alınır mı çünkü özellikleri olsun gb olsun oled ekranı olsun her türlü daha iyi honor
Bence alınabilir.Aynı ekosistemde olsa ne işine yarayacağı sorusunun cevabı buna daha iyi yanıt olur senin için.iphone kullanısı olarak yinede honor alınır mı çünkü özellikleri olsun gb olsun oled ekranı olsun her türlü daha iyi honor
peki honorun googlea anlaşması var mı mesela huaweinin anlaşması olmadığı için play store fln yokBence alınabilir.Aynı ekosistemde olsa ne işine yarayacağı sorusunun cevabı buna daha iyi yanıt olur senin için.