Resmi tatilde çalışmadılar ve birikme oldu normaldir haftayayı bekleyindostlar merhaba temudan bir siparişim var 3 gun oldu hala gumrukte temu müşteri hizmetleri arasa kargo ile konusun dedide bana verdikleri takip kpdu calısmıyor suan ben arasa ulassam ne diyecegim dostlar bilen varmı
Onlarda bilerek yığılma olmaması adına gecikmeli yapıyor bazı durumlardaçinde havalimanına giderken cok bekledi zaten beklemekten sıkıldım ilk defa uzadı bu kadar
yeni bir yonetmelik girmiş galiba suanda tum kargolar bekliyormus gumrukte diger kişilerede baktım bazıları 25 ekimden beri gumrukte bekliyormusOnlarda bilerek yığılma olmaması adına gecikmeli yapıyor bazı durumlarda
Yeni yönetmelik tekstil ve deri ürünleri ile ilgili olan mı?yeni bir yonetmelik girmiş galiba suanda tum kargolar bekliyormus gumrukte diger kişilerede baktım bazıları 25 ekimden beri gumrukte bekliyormus
Evet benimde öyle şu an 27 sinden beri bekliyor, sanırım kontrol ediyorlar deri ayakkabı, deri kemer tarzı,şeyleri almayacaklar. Ama yinede bu kadar bekletme nedir yani. Çocuk oyuncağı gibi bi duruyor gümrük bi başka şey oluyor. Bu nedir ya.evet oyleymiş ama bizimkilerde suanda bekliyormus cogu kiside oyle gordum
katılıyorum hocam buyuk ihtimal suan tek tek inceliyorlar paketleri gecikme bu yuzden yasandı sacma bir olayEvet benimde öyle şu an 27 sinden beri bekliyor, sanırım kontrol ediyorlar deri ayakkabı, deri kemer tarzı,şeyleri almayacaklar. Ama yinede bu kadar bekletme nedir yani. Çocuk oyuncağı gibi bi duruyor gümrük bi başka şey oluyor. Bu nedir ya.
Tek tek açmasalarda muhtemelen xray ile tarama yapıp ayıklıyorlar. Ama koca gümrük yani bu mudur abi 10 gün insanları kitleyip geciktirecek kadar mı. Kaç seferdir saçma sapan sebeplerden gümrük kitleniyor falan araya tatilde girdi, yığılmada oldu. Naneyi yedik valla. Başka bi siparişte almıştım mesela o da uçuş gecikmeli gelecek gözüküyor.katılıyorum hocam buyuk ihtimal suan tek tek inceliyorlar paketleri gecikme bu yuzden yasandı sacma bir olay
güzel son hocam beklemem karsılık verdi benimki kargoya verilmiş yarın geliyorTek tek açmasalarda muhtemelen xray ile tarama yapıp ayıklıyorlar. Ama koca gümrük yani bu mudur abi 10 gün insanları kitleyip geciktirecek kadar mı. Kaç seferdir saçma sapan sebeplerden gümrük kitleniyor falan araya tatilde girdi, yığılmada oldu. Naneyi yedik valla. Başka bi siparişte almıştım mesela o da uçuş gecikmeli gelecek gözüküyor.