Kış lastiği Continental mi Bridgestone mi ?

emeran

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhabalar suv aracıma kış lastiği arıyorum İstanbul’da ikamet ediyorum ancak memleket sinopa gitmeyi düşünüyorum. Bu yüzden kötü bir marka almak istemedim sizce continental wintercontact mı almalıyım bridgestone blizzak 6 mı ? Aralarında 2800₺ fark oynuyor continental daha pahalı.

Ekler

• IMG_5841.webp
    IMG_5841.webp
    198.1 KB · Hit: 30
  • IMG_5840.webp
    IMG_5840.webp
    210.1 KB · Hit: 31
  • IMG_5850.webp
    IMG_5850.webp
    65.6 KB · Hit: 19
  • IMG_5849.webp
    IMG_5849.webp
    94.5 KB · Hit: 22
bu enerji sınıfı gibi derecelendirme resmi olması lazım onları atar mısın hangi sınıftalar

kışın bridgestone daha iyi gibi lastik modelinden dolayı yakıt bir tık fazla olur sadece

Ben Falken aldıö 2025 üretim. Fiyatıda 4500 tl civarı

Duz asfalt yerlerde bridgestone fazlasiyla isini gorur ama kartepe uludag gibi yerlere gidiyorsan continental ve michelin alpin gibi capraz desenli traktor deseni gibi almalisin

Arkadaşlar merhabalar suv aracıma kış lastiği arıyorum İstanbul’da ikamet ediyorum ancak memleket sinopa gitmeyi düşünüyorum. Bu yüzden kötü bir marka almak istemedim sizce continental wintercontact mı almalıyım bridgestone blizzak 6 mı ? Aralarında 2800₺ fark oynuyor continental daha pahalı.
Cont daha iyi olur hocam. Yük endeksi 104 hızıda yanlış değilsem 240. Ha basmazsınız ama genel olarak daha iyi ve premium bir marka. 2 markada çok güzel aslında bende tam bilemedim. Birde gelince siz yine üretim tarihine bakın. Yanında yazar hafta ve yıl şeklinde. Mesela 4725 yazar. 2025 in 47. Haftası gibi.

Aynı şekilde iki marka arasında kalmıştım ben de ve ebat 235 50 r19. Bridgestone Blizzak 6 aldım. Çünkü karşılaştırmalara baktım ve Continental WinterContact TS 870 P'ye göre ıslak zeminde Bridgestone daha iyiydi, kışın o kadar kar kalmıyor genelde sulu oluyor zeminler ve ıslak performans daha önemli diye düşündüm. Tamamen kullanıma göre karar vermek lazım ve yaşanılan yere göre.

Aynı şekilde iki marka arasında kalmıştım ben de ve ebat 235 50 r19. Bridgestone Blizzak 6 aldım. Çünkü karşılaştırmalara baktım ve Continental WinterContact TS 870 P'ye göre ıslak zeminde Bridgestone daha iyiydi, kışın o kadar kar kalmıyor genelde sulu oluyor zeminler ve ıslak performans daha önemli diye düşündüm. Tamamen kullanıma göre karar vermek lazım ve yaşanılan yere göre.
Hocam İstanbul’da yaşıyorum ben dediğiniz gibi öyle aman aman bi kar yağmıyor ancak sinopa gidip geleceğim ne olur bilmiyorum o yüzden ne almam gerektiğini

Hocam İstanbul’da yaşıyorum ben dediğiniz gibi öyle aman aman bi kar yağmıyor ancak sinopa gidip geleceğim ne olur bilmiyorum o yüzden ne almam gerektiğini
Hocam bende arada lastik başına 1.5k fiyat farkı da vardı o da biraz etkiledi beni, bence continental daha kalitelidir fiyat farkı da fazla değil continental alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende arada lastik başına 1.5k fiyat farkı da vardı o da biraz etkiledi beni, bence continental daha kalitelidir fiyat farkı da fazla değil continental alın.
Bu arada daha uyguna alabilirsiniz bence biraz takip edip veya bayileri arayıp pazarlık yapıp fiyat alarak. Çünkü bir de takmak için para alıyorlar 1k civarı ödedim ben geçen hafta.

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada daha uyguna alabilirsiniz bence biraz takip edip veya bayileri arayıp pazarlık yapıp fiyat alarak. Çünkü bir de takmak için para alıyorlar 1k civarı ödedim ben geçen hafta.
Evet hocam burdan baktım en uygunu Hepsiburada idi 10 taksit yaptım 8900 den aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri